chokogirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Aaaaaaah bzwz... Moj dechko woli tako malo da se razbacuje pa chesto on plati, al neam nishta protiw ni da ja platim, glupo mi je da se stalno 'grebem' na tudj rachun...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma moze i jakobs ne pravim razliku, samo da nije turska ona za ubijanje iznutrica.
i ako imas neki alkohol da se sipa radi ukusa e super meni puna kapa
a moze i keks sa cimetom,kad si vec tako velikodusan![]()

zao mi je ali jace je od mene
novcanica od 4180dinara![]()

Bem ti, kud nemam sise...ma moze sve...sta cu kad sam slab na sisate ljevakinje![]()

Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:
Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...
A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.
vaskrsli ste peru 
zao mi je ali jace je od mene
novcanica od 4180dinara![]()
Anakin jesi ti procitala bar ijedan post?
Ajd reci ti nama kako bi ti postupila? Imas 4160 din i dodje ti ceh 180.... Sta ti uradis? Da vidimo tvoju mudrost 20 din... Lele pacenice opterecene...20 din im je u glavi...
BTW na zapadu ne ostavljaju ni cent...koliko sam ja video. A drugo baksis je dobrovoljna stvar. Trece to su ciganska posla razmecati se sa parama. A cetvrto ne radi se uopste o baksisu na ovoj temi, vec o opterecenoscu parama... kao sto vidimo...

e ja bas volim da delim racun i tacno znam da nekome nista ne dugujem i bude mi lakse.
Bendzi kada budes sa mnom, nema deljenja. Ja placam... 8-)

Pa dobro, pustio bih ponekad da se revansira...
Ipak sam ja za emancipaciju!

jeste ali cu morati da nosim plavu periku i spicaste cipele na stiklu.Bendzi kada budes sa mnom, nema deljenja. Ja placam... 8-)

jeste ali cu morati da nosim plavu periku i spicaste cipele na stiklu.
znala sam da postoji neka koska
a i onda cu biti visa od tebe,a kako ja da dozvolim da mi plati neko ko je nizi od mene,osecala bih se ko eksploatator a ja sam dusa od coveka ne znam kako bih to prezivela![]()
onda nemoj preterivati sa stiklama, a koji cm nece biti problem... 
da da
pre toga cu reci ko svaka prava sponzorusa
haben sie geld bitte?![]()