Pera_Zdera
Domaćin
- Poruka
- 3.555
Mislim da bas uopste prica ne treeba da bude o lovi... Jer vidis kako i ti rezonujes onda ili je neki bednik ili je neki koji se folira i rasipa sa lovom... Meni je lova totalno nebitna... I stoga izbegavam takve price... mada znam da su neminovne... nazalost...avesic:nije problem materijalna situacija ,, već pristup tome ;;; imate one likove koji nisu u stanju da priznaju da su pukli pa vrdaju na razne načine ,,, pošteno je reći ;;; nisam nešto pri kinti pa ćemo ,,eto ,,prošetati jedan krug ,,,jel se slažeš????,i u takvom slučaju riba može da se isprsi i kaže "" ma ok ja te vodim na piće"",, a druga situacija koju ja baš volem ,,,frajer pozove ribu na piće,, devojka ponudi da plati ,, a frajer normalnostojeći pristane na takvu varijantu ,,e takvog mogu celo veče da čašćavam ali ga sutra nema u mom životu ,,,, dakle zaključak ;; niko ne treba da zabada nos u tudj novčanik ,, ali ,,s obzirom u kakvoj zemlji zivimo treba na neki nacin dati do znanja o finans situaciji ,,,
A reci "s obzirom u kakvoj zemlji zivimo" opet je neka opterecenost sa parama... u nekom smislu... Meni je moja zemlja dobra... :wink: