Pare pare pare!!! Opsesija!!!

Pa da, e... a još se i pljuje po devojci
što je uradila ono što je on trebao?? :(
Bože, ima te !!! Najzad neko od stare škole !!!
Naime, s' početka teme su svi ekonomičnog Petra Panja masovno valjali u katran i perje, a ovo nešto par prethodnih strana ( valjda recesija, kriza, whatever, u auditorijumu ! ) dešava se obratno, 'oće da zatuku jadnu, krhku devojku pozvanu na piće, a nije 'tela da sve to plati, bez upotrebe ptekomerne sile, u vidu šutanja u cevanice, zavrtanja ruku, paljenja " indijanskih vatri ", olupavanja o patos, itd. od strane galantnog kavaljera !!! :)

PA sta kao ono, vi zene mozete da dajete ako vam neko plati pice, a ja ne mogu? E pa ja se borim za ravnopravnost, i zato i mene zenska da bi odvukla u krevet mora da mi plati pice! :p

a je l ces da das ako nemam sitno:sad2:

nsadjani pa pricajte sta ste se stisli:koliko ima automobila,je l zavrsio ono porodiliste,je l i dalje ide na jagnjetinu o firmin racun,kako kopirnica? :zper:

Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:

Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...

A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.
Djevojka je kreten! Nece osiromasiti sto je i ona jednom morala da plati :evil:

Back