posto si ti u ovoj prici pametan a ja glupa ponovicu ja tebi samo 2 (citaj drugi) put... 8)
iza onolikog teksta KUKANJA kako te cica napusila da si stipsa za 20 din a ti frajer u dzepu imas celih 4160 dinara
se tvoje podpitanje i ne primecuje...
kao drugo koja ti je KULTURA da od nekoga koga pozoves na pice trazis pare pa makar to bilo 20 din? ne bitno dal je to zensko ili musko, ukoliko si nekoga pozvao to si uradio na osnovu svog financijskog stanja i svesnosti da si to mozes priustiti a ne na osnovu sta taj drugi ima u novcaniku?! da li si uopste pomislio da li ta osoba koju ti zoves na pice je inace bila u situaciji da to vece izade i casti samu sebe picem? to sto je ona izasla sa tobom to vece je verovatno bilo na osnovu tvog poziva a ne na osnovu njenog financijskog stanja... pogled na svet ti je veoma egoistican, ukoliko nisi uzeo u izbor opciju da ta devojka mozda ima svega tih 200 din i mozda je planirala da ih kako korisnije potrosi za stvari koje su njoj u tom trenutku bitnije - strasno...
zdrava logika je kad te neko pozove na pice da ce on/a to isto i da plati, nesto sasvim drugo su planirani ili mozda neplanirani susreti "napolju" kad se ocekuje da svako po svojim mogucnostima placa, ali se isti i na izlazak koliko toliko financijski pripremi...
i jos moje licno misljenje: ukoliko me neko pozove da izadem logicno ocekujem od njega da troskove te veceri on snosi a koliki ce to trosak biti je opet na toj osobi jer ona diktira prema svom novcaniku a ne mom... ukoliko sam u situaciji da i sama zelim da snosim troskove onda ili ja pozovem tu osobu ili se u toku veceri vlastitim angazmanom ponudim da ja snosim neki trosak, u tom slucaju jasno i glasno napomenem da je ova tura (ili bilo koja druga razonoda koju ja predlozim) na moj racun i zelim da se to ispostuje iako sam zensko...
a pare su u danasnje vreme bitne u ljubavi - te price kako cete ziveti na drvetu jer vi se volite su smesne i za decu... time sto neko drzi do para i ima prema njima korektan odnos te vodi racuna gde i kako ih trosi nije opterecenost i opsesija vec je to po meni osoba koja za sebe zna sta zeli i ima neki stav u zivotu...
PS: a najsmesnije je sto se u svakoj tvojoj prici DRUG kome se sve to strasno izdesava u uvodnom postu na kraju teme pretvori u TEBE samog
PPS: no need to reply...