Pare pare pare!!! Opsesija!!!

Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:

Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...

A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.

Tipican primer alavog zinskog bica koji je sebi utuvio u glavu da se one moraju cascavati i da je racun uvek za muskarca.
Tome smo mi sami muskarci krivi jer nam kao ego ne dozvoljava da one nama okrenu turu
Za to me je licno uvek bolela patka
Nikada ih nesto posebno nisma cascavao niti odbijao da mi se plati pice..a u mladjim danima sam znao i po neku polovnjacu da naletim i nisam se gadio poklona koje sam dobijao.

pa zar nije ok da se ostavi bakšiš konobaru...

da taj kojiplaća piće časti konobara j...nih 20 dinara?!

kada me neko izvede na piće nije mi frka da taj neko plati...
naručujem kafu uvek jer ništa drugo ne pijem, tako da ne koštam mnogo...
da delim račun NEĆU NISAKIM...

jednostavno nakon par dana ja pozovem tu osobu i tada ja platim...

ili, nakon kafića ja kupim neke slatkiše ili slično tome...

MRZIM STIPSE KOJE BROJE KO JE KOME KOLIKO DAO...

Ja mrzim zenke koje se nikada ne hvataju za novcanik.
Nije bitno ko je koliko platio..ali pun qratz zenki misli da one en treba nikada da plate jer ce posle **** suncati tabane i kao eto, time ti je(u naturi) platila

e ja bas volim da delim racun i tacno znam da nekome nista ne dugujem i bude mi lakse.
a ako sam kod nekoga u dugu uvek trazim priliku da otplatim.
i zato vise volim svako svoje da plati.
ustvari najvise volim kod kuce da sedimo i da pijemo kafu dok nam se ne smuci - bude bolja,ne stekam na materijalu i ne zaradi neko na moje dve kafe konzervu nesa.bas me nerviraju po tim kaficima kad lupe neku nerealnu cenu.necu iz principa da trosim kod njih.
a da sve bude gore,sto veca cena to losija kafa.a da platim 200 dinara za vodicu neku...pa nisam luda :neutral:
a posebno me je iznerviralo kada sam prosle nedelje sedela u nekom od onih novootvorenih mesta i naplatili mi neku kafu vodenastu oko 180 dinara.presla u kst sto puta bolja nes kafa za 60 dinara :neutral:

ja ne znam zasto na Balkanu vlada takvo misljenje da muskarac mora sve da placa?
ok,ako sam sebe izdrzava i ima dovoljno novca pa eto zeli da ih potrosi na devojku do koje mu je stalo i placa joj pice stalno...a sta je sa momcima koje roditelji jos uvek izdrzavaju i ne mogu da im priuste bas toliko novca da bi oni stalno placali ovo i ono svojim devojkama?
Podelite racun pa bio on i 200 dinara...opet cete imati da izadjete i sledeci put:lol:
Ne vidim zasto je strasno i da devojka nekada plati pice,pa nece joj kruna pasti s glave zbog toga;)

e ja bas volim da delim racun i tacno znam da nekome nista ne dugujem i bude mi lakse.
a ako sam kod nekoga u dugu uvek trazim priliku da otplatim.
i zato vise volim svako svoje da plati.
ustvari najvise volim kod kuce da sedimo i da pijemo kafu dok nam se ne smuci - bude bolja,ne stekam na materijalu i ne zaradi neko na moje dve kafe konzervu nesa.bas me nerviraju po tim kaficima kad lupe neku nerealnu cenu.necu iz principa da trosim kod njih.
a da sve bude gore,sto veca cena to losija kafa.a da platim 200 dinara za vodicu neku...pa nisam luda :neutral:
a posebno me je iznerviralo kada sam prosle nedelje sedela u nekom od onih novootvorenih mesta i naplatili mi neku kafu vodenastu oko 180 dinara.presla u kst sto puta bolja nes kafa za 60 dinara :neutral:

sto ja kuvam lepu kafu:)

Back