- Poruka
- 55
Podležete, seti se kako ste gladni 2000. godine glasali za Koštunicuheh zabole nas k šta holandija tražialo pa zar nisi shvatio da mi ne podležemo ucenama!!!
Čak i Tixoglu priznaje da išao kliktati "Narod ti je gladan, hoćemo Amere"
Podležete, seti se kako ste gladni 2000. godine glasali za Koštunicuheh zabole nas k šta holandija tražialo pa zar nisi shvatio da mi ne podležemo ucenama!!!
kakve veze ima za koga smo glasali 2000 te.. kenjaš o zahtevu holadnije..mogu da ga duvaju samo nama Srbima!!Podležete, seti se kako ste gladni 2000. godine glasali za Koštunicu
Čak i Tixoglu priznaje da išao kliktati "Narod ti je gladan, hoćemo Amere"
Više nikad nećeš ići u Grčku, ako ne uvedeš sankcije wagnerskom narodukakve veze ima za koga smo glasali 2000 te.. kenjaš o zahtevu holadnije..mogu da ga duvaju samo nama Srbima!!
Ja sam vjerovao da ste vi pobjednici u svim ratovima i da vam ne treba niko za pomoć da nam se majki najebete?U zastiti srpskog naroda od siptarskog i hrvatskog terora - svakako.
To ti je poslednja vest s teleksakakva glupost..sad će Grčka da se odrekne 800 000 turista iz Srbije zbog Vagnera, Rusije, Holandije i narkomana Svinjevskog.. banujte ovu budalu jbt kvari reputaciju forumu sa svojim debilizmima
Kukasti krstovi na njihovim vratima pričaju drugu pričuVagner je jedna humanitarna organizacija
Ono sto se desilo famozne 1999. je samo kao da je neko jace podrignuo pored CPJ u odnosu na Ukrajinu sada ili Vijetnam, Japan i Drezden nekada.Ma naravno. Nisu se uopće pokazali 1999. godine. Samo su ispunili sve ciljeve. Sitnica.
Naročito kukasti krstovi na vratovima crnačkih boraca.Kukasti krstovi na njihovim vratima pričaju drugu priču
To je tačno i još kažu da nisu Rusi.A žali bože ljudske gluposti što je Rus uopšte poverovao da je arijevac
Jel znaš ti da je Hamas arapska socijalistička narodnooslobodilačka organizacija koja se bori protiv židovskog zla?Okupacija je ozvanicena ‘99, ali svakako pored domacih bandita i paravojnih formacija zar treba i taj olos ugostiti.
Kretenski potez drzave, kao da su otvorili centar za Hamas. Wtf 😳
Sad ćemo još i arapske teroriste da branimo?Jel znaš ti da je Hamas arapska socijalistička narodnooslobodilačka organizacija koja se bori protiv židovskog zla?
Ovi što pominju KiM..zar ne bi trebalo da su još prekjuče Vagnerovci tamo?
Ko kaže da nisu, jesu, nek dokaže : )
Poređenje Zelenskog i Kurtija je krajnje neumesno. Zelenski je predsednik međunarodno priznate države koja je napadnuta od strane druge države. Kurti nije predsednik međunarodno priznate države, a to čega jeste nije ni napadnuto od strane bilo koga.Jaka detonacija odjeknula Severnom Mitrovicom
Severnim delom Kosovske Mitrovice večeras oko 21.45 odjeknula je jaka detonacija.
Tvoje stranke SNS i Jedinstvena Rusija su nemoćne pred Zelenskim i Kurtijem respektivno
Zajednicko im je sto se bore protiv Velike Rusije te Male Rusije na Balkanu.Poređenje Zelenskog i Kurtija je krajnje neumesno. Zelenski je predsednik međunarodno priznate države koja je napadnuta od strane druge države. Kurti nije predsednik međunarodno priznate države, a to čega jeste nije ni napadnuto od strane bilo koga.
Kako nije, imaš priznanja od SAD, Nemačke, Francuske i mnogih drugih međunaroda.Poređenje Zelenskog i Kurtija je krajnje neumesno. Zelenski je predsednik međunarodno priznate države koja je napadnuta od strane druge države. Kurti nije predsednik međunarodno priznate države, a to čega jeste nije ni napadnuto od strane bilo koga.
Kako nije, imaš priznanja od SAD, Nemačke, Francuske i mnogih drugih međunaroda.
Volodimir i Aljbin se obojica zalažu za demokratiju, dok se Vučić i Putin obojica zalažu za SS Wagner i RT Balkan
Ko, PutIer i VučIer daсве демократа до демократе-И један и други дошли на Власт путем Силе и утицаја међународног Фактора![]()
Nije, defenestracija je uvoz sa Zapada.Bacanje s terasa i prozora je ruski izum.![]()
Evo šta Vašington Post kaže o neo nacistima u Ukrajini - to tebi mnogim drugim podržavaocima Ukrajine izgleda uopšte ne smeta:Ne dugujem ja ništa onima kojima su samo ruski izvori validni. Na ostalima ćeš toga i sam naći koliko hoćeš.
Ima spomenik Svetog Aleksandra Nevskog ......u Bugarskoj-katedralni hram Bugarske PatrijarsijeKoji je to spomenik nevskom u BG