Zato si ti divna osoba koja podržava SS WagnerDANAS je čist šljam. Napišu pretnje samom sebi, onda ode glavni urednik kod Kesića da 20 puta ponovi kako ih "pretnje ne plaše"
Zato si ti divna osoba koja podržava SS WagnerDANAS je čist šljam. Napišu pretnje samom sebi, onda ode glavni urednik kod Kesića da 20 puta ponovi kako ih "pretnje ne plaše"
Nadam se da će u budućnosti Vagner grupa biti ozbiljan politički faktor u Srbiji.
Bilo bi zanimljivoto svakako
Nadam se da će u budućnosti Vagner grupa biti ozbiljan politički faktor u Srbiji.
E a pazi sad, da Vagner radi na Kosovu, onda bi ovi poput @dlugomir što govore "RUSI NISU BRANILI NAŠE KOSOVO" osuđivali Ruse koji brane naše KosovoU zastiti srpskog naroda od siptarskog i hrvatskog terora - svakako.
Ма јок, Џафер!Dlugomir se odavno podao okupatoru . Da je kojim slučajm živeo za turskog vakata promenio bi ime u Rusmir.
Za razliku od nacoša Vagner je jedna humanitarna organizacija koja svetu čini usluge otklanjajući nascistički šljam.Vagner osnovao centar mira i saradnje to je kao da nacisti osnuju zabaviste za Zidove
Ja postujem Ustav u svim tackama i ocekujem da se postuje od strane svih, jer ako se on ne postuje, ne znam sta ce.1. Citiraš Ustav koji se de facto ne poštuje u mnogo stvari. Uzmeš samo ono što se tebi svidja
2. Paravojna u smislu da nemaju oružje i ne deluju protivustavno
Jaaako rastegljiv pojam namerno zato i tako napisan. Ko bi ovde šta kršio i kome?
Poslednju rečenicu potpisujemU direktnom sukobu da, mada se nisu pokazali ni ‘99.
Ja ovde pricam da glasnogovornika zajedno sa ukucanima zapale u rodnom mu mestu.
Sumnjam da bi se bilo ko odvazio da napadne drzavu i njen narod jer mu je to dobro za karijeru i novcanik.
Srbi su okupirane p|zde od 5. Oktobra i ne samo da su ukinuli optuznice odgovornim banditima vec su neke stavili na budzet za savetnike.
To ti tako vidisJa postujem Ustav u svim tackama i ocekujem da se postuje od strane svih, jer ako se on ne postuje, ne znam sta ce.
Ne sme po njemu nikakva paravojna formacija da postoji na tlu Srbije, to je prvo.
Drugo, oni u svojim objavama najavljuju neko "hvatanje" Rusa koji su vec dosli i ovde nasli mir i tlo za nesmetan rad, sto je obracun s njima a to su upravo ta ljudska i manjinska prava, jer oni su ljudi a ne marsovci, privremeno na tlu Srbije.
Tako da dovoljan je i jedan osnov (paravojna formacija) a kamoli kad se doda drugi, neko proganjanje svojih sunarodnika, onda nema govora o tome da takav moze da bude registrovan kao udruzenje a kamoli da mu se dozvoli da radi to sto namerava i objavljuje bez ikakve sramote. Pa niko nece da mrzi, niti mrzi Rusiju zbog tih ljudi koji su dosli, da bi ih sad neko proganjao.
Kada uskoro budete i zvanično proglašeni teroristima, očekuj i koverat prijave
Pogledajte prilog 1267982
To je tvoj Vučić proglasio Solanu krivim ali vas niko ne zarezujeЗаболе нас.
Ми Срби смо вас НАТО нацисте одавно прогласили терористима и геноцидним злочинцима.
Satanisti su po ubeđenju, ali nisu nešto osvojili teritorije ove godinesviđa mi se ta jedinica.. msm da su dobri vojnici
kako misliš satanisti??Satanisti su po ubeđenju, ali nisu nešto osvojili teritorije ove godine
Probušio ih je bajonet Turčinova naime
sviđa mi se ta jedinica.. msm da su dobri vojnici
Cim melju u Artjemovskoj / Bahmutskoj masini za mlevenje NATO mesa 500-1000 NATO nacista dnevno - svakako da su odlicni!
![]()
![]()
heh zabole nas k šta holandija tražiHolandija traži suspenziju bezviznog režima ako Srbija ne uvede sankcije Rusiji
Šta je ovo prdnula ti politika sedenja na 2 stolice u čabar
Od naredne godine nećeš ni u Ulcinj ako ne pošalješ pismo svom predsedniku zamolivši ga uvede pravedne sankcije ruskim satanistima i pedonacošima