Paravojna grupa Vagner saopštila: "U Srbiji osnovan naš centar prijateljstva i saradnje"

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.758
1. Citiraš Ustav koji se de facto ne poštuje u mnogo stvari. Uzmeš samo ono što se tebi svidja
2. Paravojna u smislu da nemaju oružje i ne deluju protivustavno

Jaaako rastegljiv pojam namerno zato i tako napisan. Ko bi ovde šta kršio i kome?
Ja postujem Ustav u svim tackama i ocekujem da se postuje od strane svih, jer ako se on ne postuje, ne znam sta ce.

Ne sme po njemu nikakva paravojna formacija da postoji na tlu Srbije, to je prvo.

Drugo, oni u svojim objavama najavljuju neko "hvatanje" Rusa koji su vec dosli i ovde nasli mir i tlo za nesmetan rad, sto je obracun s njima a to su upravo ta ljudska i manjinska prava, jer oni su ljudi a ne marsovci, privremeno na tlu Srbije.

Tako da dovoljan je i jedan osnov (paravojna formacija) a kamoli kad se doda drugi, neko proganjanje svojih sunarodnika, onda nema govora o tome da takav moze da bude registrovan kao udruzenje a kamoli da mu se dozvoli da radi to sto namerava i objavljuje bez ikakve sramote. Pa niko nece da mrzi, niti mrzi Rusiju zbog tih ljudi koji su dosli, da bi ih sad neko proganjao.

kapetanmark

Elita
Poruka
20.371
U direktnom sukobu da, mada se nisu pokazali ni ‘99.
Ja ovde pricam da glasnogovornika zajedno sa ukucanima zapale u rodnom mu mestu.
Sumnjam da bi se bilo ko odvazio da napadne drzavu i njen narod jer mu je to dobro za karijeru i novcanik.

Srbi su okupirane p|zde od 5. Oktobra i ne samo da su ukinuli optuznice odgovornim banditima vec su neke stavili na budzet za savetnike.
Poslednju rečenicu potpisujem

kapetanmark

Elita
Poruka
20.371
Ja postujem Ustav u svim tackama i ocekujem da se postuje od strane svih, jer ako se on ne postuje, ne znam sta ce.

Ne sme po njemu nikakva paravojna formacija da postoji na tlu Srbije, to je prvo.

Drugo, oni u svojim objavama najavljuju neko "hvatanje" Rusa koji su vec dosli i ovde nasli mir i tlo za nesmetan rad, sto je obracun s njima a to su upravo ta ljudska i manjinska prava, jer oni su ljudi a ne marsovci, privremeno na tlu Srbije.

Tako da dovoljan je i jedan osnov (paravojna formacija) a kamoli kad se doda drugi, neko proganjanje svojih sunarodnika, onda nema govora o tome da takav moze da bude registrovan kao udruzenje a kamoli da mu se dozvoli da radi to sto namerava i objavljuje bez ikakve sramote. Pa niko nece da mrzi, niti mrzi Rusiju zbog tih ljudi koji su dosli, da bi ih sad neko proganjao.
To ti tako vidis

Obično udruženje

Ne metaju ti q.... U crnom... Kandicka I razni sorosevci jel...

Mogu oni mogu I ovi

Udruzenje

barton liri

Obećava
Banovan
Poruka
55
САМО ВАГНЕР СРБЕ СПАСАВА НАТО ТЕРОРА!

ЖИВЕО ВАГНЕР!
Kada uskoro budete i zvanično proglašeni teroristima, očekuj i poziv za sud
9C0383F4-4C13-451A-92C7-BF08FEEB5DBC.jpeg

Тихи

Zaslužan član
Poruka
148.906
Kada uskoro budete i zvanično proglašeni teroristima, očekuj i koverat prijave
Pogledajte prilog 1267982

Заболе нас.

Ми Срби смо вас НАТО нацисте одавно прогласили терористима и геноцидним злочинцима.

barton liri

Obećava
Banovan
Poruka
55
Заболе нас.

Ми Срби смо вас НАТО нацисте одавно прогласили терористима и геноцидним злочинцима.
To je tvoj Vučić proglasio Solanu krivim ali vas niko ne zarezuje

Ovo što se vama nacistima sprema je kudikamo ozbiljniji proces

barton liri

Obećava
Banovan
Poruka
55
Cim melju u Artjemovskoj / Bahmutskoj masini za mlevenje NATO mesa 500-1000 NATO nacista dnevno - svakako da su odlicni!

VC_5.jpg

maxresdefault.jpg

Holandija traži suspenziju bezviznog režima ako Srbija ne uvede sankcije Rusiji​

Šta je ovo prdnula ti politika sedenja na 2 stolice u čabar

Od naredne godine nećeš ni u Ulcinj ako ne pošalješ pismo svom predsedniku zamolivši ga uvede pravedne sankcije ruskim satanistima i pedonacošima

pop80

Iskusan
Poruka
5.720

Holandija traži suspenziju bezviznog režima ako Srbija ne uvede sankcije Rusiji​

Šta je ovo prdnula ti politika sedenja na 2 stolice u čabar

Od naredne godine nećeš ni u Ulcinj ako ne pošalješ pismo svom predsedniku zamolivši ga uvede pravedne sankcije ruskim satanistima i pedonacošima
heh zabole nas k šta holandija traži :D alo pa zar nisi shvatio da mi ne podležemo ucenama!!!