Paranormalno,teorija ili stvarnost?

"pucanjuprazno@hotmail.com": Svako od nas ima neko svoje misljenje o ovoj temi,ah da uvek zaboravim da ti samo slepo verujes (опрости, а шта значи "слепо"?)i da su za tebe ovo verovatno gluposti,sta mislis da li su cuda koja je izvodio Isus u to vreme bila vrsta paranormalnog? - Добро, тада кажи о чему jе питање: о "cuda koja je izvodio Isus" или, на пример, о "чудо", коjи ми можемо гледати у "X-fails":о) Аjде,одредимо о чему иде разговор.

Поздрав.

Алjона:
"pucanjuprazno@hotmail.com": Svako od nas ima neko svoje misljenje o ovoj temi,ah da uvek zaboravim da ti samo slepo verujes (опрости, а шта значи "слепо"?)i da su za tebe ovo verovatno gluposti,sta mislis da li su cuda koja je izvodio Isus u to vreme bila vrsta paranormalnog? - Добро, тада кажи о чему jе питање: о "cuda koja je izvodio Isus" или, на пример, о "чудо", коjи ми можемо гледати у "X-fails":о) Аjде,одредимо о чему иде разговор.

Поздрав.

Ja mislim da je tema paranormalno - uopšteno gledano (i što se religije tiče)

Алjона:

Поздрав.
...Ma dosije x je glupost,mislim na prave paranormalne stvari kao sto je levitacija,astralna projekcija,fenomen deja-vu...Naravno masa tih cuda koja je Isus izvodio mogu zaista biti cuda ali isto tako i namestaljka zarad nekih visih ciljeva,hocu da kazem,a sta ako je to sve bila politika prilagodjena onom dobu?

Сунце, о томе и сам говорила: "levitacija,astralna projekcija,fenomen deja-vu...", мислим и веруjем да нису послови Божиjи, али су послови тамне снаге. Аjде, погледимо Нови Завет. Где тамо jе нешто, на пример, об астралу:о). Помислим, Исус Христос и астрал...Чудно jе.
Аjде, али човек никад (добро али 1 пут у године) ниjе примао и не приме Св. Причешће, ниjе на исповести, не доће у храм и тако...Да ли ми можемо говорити о чуде - снаге Божjоj? А често баш таки људи раде нешто, на пример, левитациjа или телекинезам.
???

pucanjuprazno@hotmail.com:
Алjона:

Поздрав.
...Ma dosije x je glupost,mislim na prave paranormalne stvari kao sto je levitacija,astralna projekcija,fenomen deja-vu...Naravno masa tih cuda koja je Isus izvodio mogu zaista biti cuda ali isto tako i namestaljka zarad nekih visih ciljeva,hocu da kazem,a sta ako je to sve bila politika prilagodjena onom dobu?

1. Коринћанима, глава 2

1. И ја дошавши к вама, браћо, не дођох с високом речи или премудрости да вам јављам сведочанство Божије.
2. Јер нисам мислио да знам шта међу вама осим Исуса Христа, и то распетог.
3. И ја бејах међу вама у слабости, и у страху и у великом дрхтању.
4. И реч моја, и поучење моје не беше у надговорљивим речима људске премудрости, него у доказивању Духа и силе.
5. Да вера ваша не буде у мудрости људској него у сили Божијој.
6. Али премудрост говоримо која је у савршенима, а не премудрост века овог ни кнезова века овог који пролазе.
7. Него говоримо премудрост Божију у тајности сакривену, коју одреди Бог пре света за славу нашу;
8. Које ниједан од кнезова века овог не позна; јер да су је познали, не би Господа славе разапели.
9. Него као што је писано: Шта око не виде, и ухо не чу, и у срце човеку не дође, оно уготови Бог онима, који Га љубе.
10. А нама је Бог открио Духом својим; јер Дух све испитује, и дубине Божије.
11. Јер ко од људи зна шта је у човеку осим духа човечијег који живи у њему? Тако и у Богу шта је нико не зна осим Духа Божијег.
12. А ми не примисмо духа овог света, него Духа који је из Бога, да знамо шта нам је даровано од Бога;
13. Које и говоримо не речима што је научила човечија премудрост, него шта учи Дух Свети; и духовне ствари духовно радимо.
14. А телесни човек не разуме шта је од Духа Божијег; јер му се чини лудост и не може да разуме, јер треба духовно да се разгледа.
15. Духовни пак све разгледа, а њега самог нико не разгледа.
16. Јер ко позна ум Господњи да Га поучи? А ми ум Христов имамо.

"Kisskoonom":
1. Коринћанима, глава 2

1. И ја дошавши к вама, браћо, не дођох с високом речи или премудрости да вам јављам сведочанство Божије.
2. Јер нисам мислио да знам шта међу вама осим Исуса Христа, и то распетог.
3. И ја бејах међу вама у слабости, и у страху и у великом дрхтању.
4. И реч моја, и поучење моје не беше у надговорљивим речима људске премудрости, него у доказивању Духа и силе.
5. Да вера ваша не буде у мудрости људској него у сили Божијој.
6. Али премудрост говоримо која је у савршенима, а не премудрост века овог ни кнезова века овог који пролазе.
7. Него говоримо премудрост Божију у тајности сакривену, коју одреди Бог пре света за славу нашу;
8. Које ниједан од кнезова века овог не позна; јер да су је познали, не би Господа славе разапели.
9. Него као што је писано: Шта око не виде, и ухо не чу, и у срце човеку не дође, оно уготови Бог онима, који Га љубе.
10. А нама је Бог открио Духом својим; јер Дух све испитује, и дубине Божије.
11. Јер ко од људи зна шта је у човеку осим духа човечијег који живи у њему? Тако и у Богу шта је нико не зна осим Духа Божијег.
12. А ми не примисмо духа овог света, него Духа који је из Бога, да знамо шта нам је даровано од Бога;
13. Које и говоримо не речима што је научила човечија премудрост, него шта учи Дух Свети; и духовне ствари духовно радимо.
14. А телесни човек не разуме шта је од Духа Божијег; јер му се чини лудост и не може да разуме, јер треба духовно да се разгледа.
15. Духовни пак све разгледа, а њега самог нико не разгледа.
16. Јер ко позна ум Господњи да Га поучи? А ми ум Христов имамо.
- Супер

tamo moras SAM. nicije ti svedocanstvo nece biti dovoljno. Preko razumevanja magneta se moze.
prvi kljuc za tumacenje svega-cetvoropolni magnet.
imas (0)relativno stabilnu oblast sacinjenu od najfinijih cestica koje mozes da zamislis, delujes voljom (+)-ostavices trag (+-).
koliko ciklusa od po 7 godina treba da prodje,pa da ti sudbina dozvoli da se uveris?

U realnosti niko to nije zaista dokazao.Mislim da je u stvaranju mita o paranormalnom veliku ulogu imala ljudska masta.Mozda ste culi za Djejmsa Rendija coveka koji je napravio fond od 1000 000 i te pare nudi svakome ko dokaze bilo koju paranormalnu stvar.I to je provereno covek je veoma ugledan u Americi.I naravno niko nije uspeo da osvoji te pare.

Back