Paranoja

SiIent Bob

Iskusan
Poruka
6.200
Koliko ste ste sigurni da su forumašice zaista forumašice, a ne forumaši... i obrnuto.

Ja baš nisam siguran kad su forumašice u pitanju, ne znam zašto.

Nije baš da sam ja toliko loša osoba, kao što se da primetiti iz mojih zlobnih postova i tema, samo tražim pažnju.

Svi koje interesuje neka pišu na

Lonelyboy86@gmail.com

PS. poslednja dva reda i tri reči su dodate iz zajebancije, mail adresa je lažna

Poslednja izmena:
Koliko ste ste sigurni da su forumašice zaista forumašice, a ne forumaši... i obrnuto.

Nije baš da sam ja toliko loša osoba, kao što se da primetiti iz mojih zlobnih postova i tema, samo tražim pažnju.

Lonelyboy86@gmail.com

PS. poslednja dva reda i tri reči su dodate iz zajebancije, mail adresa je lažna
Kako ruzna rec. :) Paranoja. :)

Ali iskreno mislim da na netu ima mnogo onih koji glume suprotan pol... pogotovo na krstarici. Valjda im je tako lakse nekog da zahebavaju i zabludjuju. I onda se sve smeju iz prikrajka.. kao ju kako je ovaj gloop... da zna na sta i na koga se sad lozi... a gle zaljubio se u mene! :lol:

I onda se zbog takvih bolida razvija ta net paranoja koja sad mislim i da je prirodna stvar.

I ja sam mislio da odajem sliku nezrele osobe, jer to ja pomislim kad pročitam neke moje postove i teme.

Pa iskreno da ti kazem i ne secam se bas nacina na koji pises...ne zalazim bas toliko duboko sad :confused: , ali znam da kad procitam nesto od tebe da nisam nikad pomislila da si klinac neki.
Pa to je valjda pohvalno :think:

Lonelyboy86@gmail.com

Hihi eto mene za 5 minuta kao cura na ovom tvom mailu. :lol: :rotf: Spremi se za jedan hot talk. :lol: :rotf:

Back