Paramecijum

Poruka
16.002
Videla sam mog bivseg decka, za kog sam vam rekla da ima grozne noge. E, pa, pocrnele su mu, pa su ponovo postale super. Nosio je neki sorc i papuce, a petljao je nesto oko kamiona. Ipak, sada imam drugog decka. On nosi Eir mah.
Sta mislite o muskarcima, koji nose papuce i sandale. Hajde, papuce, ok, ali sandale. To mi je nekako, kao neko ko prati trendove, koji su se pojavili, a pokusavaju da budu elegantni i moderni, iako je to nesto sto je onako malo papucarski.

Videla sam mog bivseg decka, za kog sam vam rekla da ima grozne noge. E, pa, pocrnele su mu, pa su ponovo postale super. Nosio je neki sorc i papuce, a petljao je nesto oko kamiona. Ipak, sada imam drugog decka. On nosi Eir mah.
Sta mislite o muskarcima, koji nose papuce i sandale. Hajde, papuce, ok, ali sandale. To mi je nekako, kao neko ko prati trendove, koji su se pojavili, a pokusavaju da budu elegantni i moderni, iako je to nesto sto je onako malo papucarski.

Kako sama sebi nisi dosadila?

Ja mislim da nema nista gore nego kada devojka nosi uzane providne pantalonice, lepe tangice al kada joj je se ****** oznoji, onako da bas zaudara i lepo vidis kako joj iz nogu kaplje znoj... A jos misli da je privlacna....

Al ti si bas dosadna...

Milslim da treab da obracas paznju na druge muske kvalitete, recimo kao sto su nozni palac(une jako simpatican da bude), dlake u nosu( cas su tu cas ih nema), nos, kolena i mislim da ih ima jos

Back