Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.447
Шта ћемо с чињеницом да су те љубавнице, логично, женског пола?Ma daj, mnogo muskaraca ima ljubavnice pored zvanicnih devojaka ili zena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ћемо с чињеницом да су те љубавнице, логично, женског пола?Ma daj, mnogo muskaraca ima ljubavnice pored zvanicnih devojaka ili zena...
Ili imaju online hoterkeMa daj, mnogo muskaraca ima ljubavnice pored zvanicnih devojaka ili zena...
Sve je stvar vezbeOnaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Žene su takodje u stanju da balansiraju, ali retko će neka devojka imati dvojicu momaka istovremeno, duže vreme.
Momcima se češće dešava. Obično tako što ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole
i samo se nadju u situaciji da idu od jedne do druge i da, kad se ujutru probude grleći žensko telo, moraju prvo da otvore oči
i pogledaju ko im je u zagrljaju, pre nego što izgovore pogrešno ime.
Imate li iskustva sa paralelnim vezama i kako se sve završilo?

Onaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Žene su takodje u stanju da balansiraju, ali retko će neka devojka imati dvojicu momaka istovremeno, duže vreme.
Momcima se češće dešava. Obično tako što ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole
i samo se nadju u situaciji da idu od jedne do druge i da, kad se ujutru probude grleći žensko telo, moraju prvo da otvore oči
Nikad tako nesto ne bih uradioOnaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.

svaka cast, iskrenoNikad tako nesto ne bih uradio![]()
Zamisli da si sa dve dobre ribe istovremeno, a one bolja od bolje...fujsvaka cast, iskreno
odvartno ,realnoZamisli da si sa dve dobre ribe istovremeno, a one bolja od bolje...fuj
Ne, ni ne zelim sebi dodatno da komplikujem zivot na taj nacin.Onaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Iz ovog posta se zaključuje da ces ipak komplikovati sebi život samo ne na taj načinNe, ni ne zelim sebi dodatno da komplikujem zivot na taj nacin.

Ne, nego da je vec dovoljno zakomplikovan..Iz ovog posta se zaključuje da ces ipak komplikovati sebi život samo ne na taj način![]()
A kome nije...udri brigu na veseljeNe, nego da je vec dovoljno zakomplikovan..
Ја мислим да су то баш ријетки мушкарци а не многи.Ma daj, mnogo muskaraca ima ljubavnice pored zvanicnih devojaka ili zena...
slazem se, mislim da vecina ne vara.Ја мислим да су то баш ријетки мушкарци а не многи.
Vecina mozda ne vara ali to zeli.slazem se, mislim da vecina ne vara.
Znam o e koji da, al nisu u vecini
mislis na muskarce ili generalno?Vecina mozda ne vara ali to zeli.
U ovom slucaju, sada, na muskarce.mislis na muskarce ili generalno?
ima nas svakakvih, vecina mojih drugova ne vara, niti zeli. U to sam se uverio. Oar njih samo komentarise druge zene, al pas koji laje ne ujeda.U ovom slucaju, sada, na muskarce.
Jedino za sebe nesto pouzdano mogu da tvrdim.
Zašto je to najčešće muškarac, Barbi?Onaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Momcima se češće dešava. Obično tako štuaštomjento najčešće muškarac, barbio ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole
pa naravno, ne tice me se sta buraz privatno radi. Ali, ima veliko ali, kad devojke od drugova spopadaju nekog oz drustva, mislim koji mozak moras biti, al desavalo se, e tu se cinkari bratu, ili je iskoristis pa mu lazes da jr k*rva, tako su bar ovi moji radiliSva moralnost, ali i osuda, dolazi sa ženske strane?
A, Barbi?
Muškarci ju su nekako spremniji da razumeju i podrže brata, iako nije savršen?
A to je baš lepo, jer niko nije savršen?