Paralelne veze

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada se kaže paralelno, podrazumeva se kontinuiteti koji teku paralelno u prostoru, što baš ne odgovara vezama koje postoje u vremenu.
Ako je veza emotivno, intelektualno i fizička veza dva entiteta to bi značilo da jedna žena živi sa dva muškarca u isto vreme na dva različita mesta u prostoru. Znači da u isto vreme postoji na dva mesta, što se protiv zakonima fizike.
Tzv. paralelna veza je više isprepletana veza u prostoru i vremenu, bez dodira medjusobom.

Onaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Žene su takodje u stanju da balansiraju, ali retko će neka devojka imati dvojicu momaka istovremeno, duže vreme.
Momcima se češće dešava. Obično tako što ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole
i samo se nadju u situaciji da idu od jedne do druge i da, kad se ujutru probude grleći žensko telo, moraju prvo da otvore oči
i pogledaju ko im je u zagrljaju, pre nego što izgovore pogrešno ime.

Imate li iskustva sa paralelnim vezama i kako se sve završilo?
Sve je stvar vezbe :)

Onaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Žene su takodje u stanju da balansiraju, ali retko će neka devojka imati dvojicu momaka istovremeno, duže vreme.
Momcima se češće dešava. Obično tako što ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole
i samo se nadju u situaciji da idu od jedne do druge i da, kad se ujutru probude grleći žensko telo, moraju prvo da otvore oči

У стварном животу не а на мрежи као јесам.

п.с.. Не пише ми се добро. Пале ломачу и тако..

Ne znam da li se racuna, al prvo sto mi pada na pamet je da sam se vidjao 5 godina sa 2 devojke paralelno, od 19te do 24te...one su mi bile sigurica, jedna mojih godina, druga starija 13 god. Njih nisam uopste racunao, mimo njih imao sve kao da njih nema, i veze, i provode, i seme i svasta tako. One bile redovan sex idruzenje, zezanje, setnja, kafenisanje, vecera itd
Negde u isto vreme raskinuo sa obe, ova starija htela brak, a sve i da sam hteo to, ja student bez para 🤣
A sa ovom drugom se posvadjam.
Nisam bas bio moralan ..... al je bilo lepo.
Bolje se iziveti mlad, nego posle podivljati

Nikad tako nesto ne bih uradio :rumenko:

Ne, ni ne zelim sebi dodatno da komplikujem zivot na taj nacin.

U ovom slucaju, sada, na muskarce.
Jedino za sebe nesto pouzdano mogu da tvrdim.
ima nas svakakvih, vecina mojih drugova ne vara, niti zeli. U to sam se uverio. Oar njih samo komentarise druge zene, al pas koji laje ne ujeda.
Na prste jedne ruke mogu nabrojati poznanike za koje znam da varaju.
Al kazem, sve zavisi, ima svakakvih ljudi

Momcima se češće dešava. Obično tako štuaštomjento najčešće muškarac, barbio ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole

Zašto je to najčešće muškarac, Barbi?
Misliš da je većina muške populacije gej?
Ili misliš da matori liči, u već zasnovanim vezama, započinju dvostruke veze sa nevinim i ledenim djevama koje treba edukovati?
Za čedne djeve:
Jes!
Najgori smo...
Bivajte lezbejke, lakšee?

Sva moralnost, ali i osuda, dolazi sa ženske strane?
A, Barbi?
Muškarci ju su nekako spremniji da razumeju i podrže brata, iako nije savršen?
A to je baš lepo, jer niko nije savršen?
pa naravno, ne tice me se sta buraz privatno radi. Ali, ima veliko ali, kad devojke od drugova spopadaju nekog oz drustva, mislim koji mozak moras biti, al desavalo se, e tu se cinkari bratu, ili je iskoristis pa mu lazes da jr k*rva, tako su bar ovi moji radili

Back