Pa jesi li se udala na kraju ili su se sve veze nesrećno završile?Mene je taj uzbudljivi sexualni prestup zaobišao. Nije zato što sam ja moralisala, nego nisam imala sreće. Kod mene je sve bilo jedan na jedan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jesi li se udala na kraju ili su se sve veze nesrećno završile?Mene je taj uzbudljivi sexualni prestup zaobišao. Nije zato što sam ja moralisala, nego nisam imala sreće. Kod mene je sve bilo jedan na jedan.
A koja je to ,,veza,, srećno završila?Pa jesi li se udala na kraju ili su se sve veze nesrećno završile?
Pa ako je dvoje ljudima lepo u njihovom odnosu onda je to sreća, još ako zasnuju porodicu, imaju decu i budu zajedno do kraja života onda je to još veća sreća za njih.A koja je to ,,veza,, srećno završila?
Možda ona: baka umrla u 87. godini, a tri sata poslije nje od žalosti preminuo i njen suprug u 90. Takve stvari čitam po portalima u rubrikama srećan život.
Ne vidim gdje je tu sreća?
Ja sam bela udovica.
Jeste, slažem se. Upravo da bi se to postiglo u vezi, braku treba mnogo tolerancije s obe strane i slični karakteri.Pa ako je dvoje ljudima lepo u njihovom odnosu onda je to sreća, još ako zasnuju porodicu, imaju decu i budu zajedno do kraja života onda je to još veća sreća za njih.
Šta je to bela udovica?
Ne moraju biti istog pola. Moderna vremena dosla, moze da se desi da ona ima ljubavnicu a on ljubavnika...Statistika kaže da je razlika sada jako mala, nešto kao 55-45%... a ide u korist muškaraca, tj. izjednačava se polako.
Kako god okreneš, da bi neko imao ljubavnika ili ljubavnicu, oni moraju biti suprotnog pola.![]()
A ne..svrljanje je klasicna jednodnevna random prevara a paralelna veza je trajnija kombinacija.ovo o čemu pričaš je švrljanje, paralelna veza je kad su svi upućeni u situaciju... valjda?
Može, naravno, ali procenat homoseksualaca je ispod 10%, i jednak je otprilike za oba pola, tako da ne ruši statistiku oko heteroseksualnih ljubavničkih parova.Ne moraju biti istog pola. Moderna vremena dosla, moze da se desi da ona ima ljubavnicu a on ljubavnika...![]()
Toga imaš u Americi koliko hoćeš. Ljudi često putuju poslovno. Nekada su usamljeni, nekada požele olabaviti malo okove, nekada se zaljube, nekada ih poslovni partneri počaste....A ne..svrljanje je klasicna jednodnevna random prevara a paralelna veza je trajnija kombinacija.
Можда јесам.Jel to po Kuranu?Ti si balija?
On je apologeta dede koji nožem kreće na studenteJel to po Kuranu?Ti si balija?
kod mene?Ili možda je tražila kod njega ono što nije našla kod tebe?
Престани да ме муваш преко других.On je apologeta dede koji nožem kreće na studente
NE. Tvoju rečenicu okrenula.kod mene?![]()
Od*ebi, botovski gubavčeПрестани да ме муваш преко других.
Престани да ме муваш преко дру
Ko je ko ovdje?Od*ebi, botovski gubavče
Šta ti nije jasno?Ko je ko ovdje?
On bot? Nisam sigurna da je sposoban za to!Šta ti nije jasno?
On bot? Nisam sigurna da je sposoban za to!
Ko je Krstaš, a ko si ti? Žensko, muško?
Ти си се прва закачила.Od*ebi, botovski gubavče
ГоспођоZnala sam da takav naivan ne može opstati ovdje.
Hvala.
Krstaš, nehebac sendvičar.
Mene si našao, a?!Госпођо
гледајте своја посла, ако их уопште имате.
Радите шта вам је воља.Mene si našao, a?!
Platićeš za ovo. Čeku sam postavila.