Paralelne veze

Pa jesi li se udala na kraju ili su se sve veze nesrećno završile?
A koja je to ,,veza,, srećno završila?
Možda ona: baka umrla u 87. godini, a tri sata poslije nje od žalosti preminuo i njen suprug u 90. Takve stvari čitam po portalima u rubrikama srećan život.
Ne vidim gdje je tu sreća?
Ja sam bela udovica.

A koja je to ,,veza,, srećno završila?
Možda ona: baka umrla u 87. godini, a tri sata poslije nje od žalosti preminuo i njen suprug u 90. Takve stvari čitam po portalima u rubrikama srećan život.
Ne vidim gdje je tu sreća?
Ja sam bela udovica.
Pa ako je dvoje ljudima lepo u njihovom odnosu onda je to sreća, još ako zasnuju porodicu, imaju decu i budu zajedno do kraja života onda je to još veća sreća za njih.

Šta je to bela udovica?

Statistika kaže da je razlika sada jako mala, nešto kao 55-45%... a ide u korist muškaraca, tj. izjednačava se polako.

Kako god okreneš, da bi neko imao ljubavnika ili ljubavnicu, oni moraju biti suprotnog pola. :)
Ne moraju biti istog pola. Moderna vremena dosla, moze da se desi da ona ima ljubavnicu a on ljubavnika...z:mrgreen:

A ne..svrljanje je klasicna jednodnevna random prevara a paralelna veza je trajnija kombinacija.
Toga imaš u Americi koliko hoćeš. Ljudi često putuju poslovno. Nekada su usamljeni, nekada požele olabaviti malo okove, nekada se zaljube, nekada ih poslovni partneri počaste....
Gledala sam jednu emisiju o tim dvostrukim životima. To je jako stresno. Ne kontam da baš uživaju u tome.
I u onim krimi istragama sam gledala rekonstrukciju žene ubice, koja je imala tri braka u tri države. I djecu. Nije joj taj adrenalin bio dovoljan, pa je počela da truje muževe i da iznova zasniva nove brakove. Trajalo je to prilično dugo. Mislim više od dvadeset godina.
Zato, muškarci oprez.

On bot? Nisam sigurna da je sposoban za to!
Ko je Krstaš, a ko si ti? Žensko, muško?
Screenshot_20250118-212955~2.png

Back