ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 11.509
tebe ebe tastatura,prebaci na srpskuprijava !
nije doyvoljeno moralisanje
onda bi svi na temi pisali Nisam, kako bih imao/la, ja sam cestita osoba
I eto ti teme, 50 puta isti post
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebe ebe tastatura,prebaci na srpskuprijava !
nije doyvoljeno moralisanje
onda bi svi na temi pisali Nisam, kako bih imao/la, ja sam cestita osoba
I eto ti teme, 50 puta isti post
i ne razmisljam o tome. Ni ja ni moja supruga nemamo potrebe za tome.Onaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Žene su takodje u stanju da balansiraju, ali retko će neka devojka imati dvojicu momaka istovremeno, duže vreme.
Momcima se češće dešava. Obično tako što ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole
i samo se nadju u situaciji da idu od jedne do druge i da, kad se ujutru probude grleći žensko telo, moraju prvo da otvore oči
i pogledaju ko im je u zagrljaju, pre nego što izgovore pogrešno ime.
Imate li iskustva sa paralelnim vezama i kako se sve završilo?
Pa zašto bi i imali kada se viđate zajedno sa dugima...i ne razmisljam o tome. Ni ja ni moja supruga nemamo potrebe za tome.
nemoral..............prema kome? Prema partneru ili drustvu?Pa zašto bi i imali kada se viđate zajedno sa dugima...
Međutim, kod nas je moral takav da je bolje iza leđa to je kao manje zlo. A swing ili grupno to je nemoral.
nemoral..............prema kome? Prema partneru ili drustvu?
ne brini, tebe niko nece "iskvariti" ako ti vec u svojoj glavi nemas odredjene predispozicije po tom pitanju. Osim toga, svingeraj je veoma diskretna aktivnost tako da ni clanovi najuze porodice nemaju pojma da su neki medju njima svingeri.Nisu svingeri opasnost za drustveni moral vec to su svaleracije, ku.rvaluci...............kojih u odnosu na svingere ima bar hiljadu puta vise.Pa ne znam zašto bi se društvo bavilo time ko s kim se sexa
Ali jeste dobro pitanje, jer kod nas se to vezuje za neku društvenu stigmu.
Dakle, nije problem što se ima paralelno neko, ali ako dvoje odluče da se kresnu sa drugima, to je onda ugrožavanje morala društva
Nejasno
a kak ose ponasala prema tebi?Pokazalo se da je bila vredna kontrole.![]()
Na koji period misliš? 7,5 godina je bila odlična devojka i iskreno ja sam bio taj koji je bio lošiji u vezi, mada je bila baš teška osoba, a zadnjih pola godine kao da nismo ni bili u vezi, ja čak nisam ni bio u Nišu, više sam boravio u svom rodnom gradu, bežao sam od nje iskreno. Posle sam otkrio tu aferu i završili smo.a kak ose ponasala prema tebi?
pa ako si bezao od nje zasto se cudis da je doslo do afere?Na koji period misliš? 7,5 godina je bila odlična devojka i iskreno ja sam bio taj koji je bio lošiji u vezi, mada je bila baš teška osoba, a zadnjih pola godine kao da nismo ni bili u vezi, ja čak nisam ni bio u Nišu, više sam boravio u svom rodnom gradu, bežao sam od nje iskreno. Posle sam otkrio tu aferu i završili smo.
Ne čudim se, nego je problem što je taj lik oženjen i ima troje dece. To mexje najviše u celoj toj priči zaprepastilo, nisam mogao da verujem da je počela da se vucara sa oženjenim čovekom.pa ako si bezao od nje zasto se cudis da je doslo do afere?
meni deluje kao da si samo trazio razlog da raskinete.
Našla je seks i putovanja po inostranstvu o državnom trošku. To nije imala kod mene zaista.mozda je nasla u njemu ono sta je izgubila kod tebe?
Meliote prepodobni, ne samo da si najdosadnija osoba u univerzumu, nego si i nepismen.sumljivo
Znači, prisjelo joj za cijeli život!Mislim da nije ni jedno ni drugo ali nisam siguran, nismo uopšte u kontaktu niti imamo zajedničke prijatelje iz tog vremena.
Ja bih pre rekao da se preračunala.Znači, prisjelo joj za cijeli život!
Izvini, prije koliko je to vremena bilo?Ja bih pre rekao da se preračunala.![]()
Pre više od 6 godina smo raskinuli.Izvini, prije koliko je to vremena bilo?
Ili možda je tražila kod njega ono što nije našla kod tebe?mozda je nasla u njemu ono sta je izgubila kod tebe?
Još je to svježe. Za deset godina biće ti lakše.Pre više od 6 godina smo raskinuli.
Ma ne patim ja uopšte, ja sam procvetao otkada nismo više zajedno. Nego je tema paralelnim vezama pa zato zborim o tome.Još je to svježe. Za deset godina biće ti lakše.
Procvjetao kažeš?Ma ne patim ja uopšte, ja sam procvetao otkada nismo više zajedno. Nego je tema paralelnim vezama pa zato zborim o tome.
Vidim da si nova na forumu i mene ovde niko do sada nije ni pokušao do zeza. A i ja umem sam da s ebranim ako neko takav naiđe, ne sekiraj se ti za mene. Bolje kaži koja je tvoja priča.Procvjetao kažeš?
OK ako ti tako kažeš.
Ja mislim da ti nas malo zabavljaš i izmišljaš. Ja sam zaista upoznala neke ljude poput tebe, mislim lika u koji si se uživio i u stvarnosti bi te tako srčano branila i ne bi dozvolila da te neko zeza, ali ovo je forum. Ovdje ako osjete najmanju slabost, odmah su ti troje na leđima, a dvoje na glavi.
Mene je taj uzbudljivi sexualni prestup zaobišao. Nije zato što sam ja moralisala, nego nisam imala sreće. Kod mene je sve bilo jedan na jedan.Vidim da si nova na forumu i mene ovde niko do sada nije ni pokušao do zeza. A i ja umem sam da s ebranim ako neko takav naiđe, ne sekiraj se ti za mene. Bolje kaži koja je tvoja priča.