Paralelne veze

Onaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Žene su takodje u stanju da balansiraju, ali retko će neka devojka imati dvojicu momaka istovremeno, duže vreme.
Momcima se češće dešava. Obično tako što ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole
i samo se nadju u situaciji da idu od jedne do druge i da, kad se ujutru probude grleći žensko telo, moraju prvo da otvore oči
i pogledaju ko im je u zagrljaju, pre nego što izgovore pogrešno ime.

Imate li iskustva sa paralelnim vezama i kako se sve završilo?
i ne razmisljam o tome. Ni ja ni moja supruga nemamo potrebe za tome.

nemoral..............prema kome? Prema partneru ili drustvu?

Pa ne znam zašto bi se društvo bavilo time ko s kim se sexa
Ali jeste dobro pitanje, jer kod nas se to vezuje za neku društvenu stigmu.

Dakle, nije problem što se ima paralelno neko, ali ako dvoje odluče da se kresnu sa drugima, to je onda ugrožavanje morala društva
Nejasno

Pa ne znam zašto bi se društvo bavilo time ko s kim se sexa
Ali jeste dobro pitanje, jer kod nas se to vezuje za neku društvenu stigmu.

Dakle, nije problem što se ima paralelno neko, ali ako dvoje odluče da se kresnu sa drugima, to je onda ugrožavanje morala društva
Nejasno
ne brini, tebe niko nece "iskvariti" ako ti vec u svojoj glavi nemas odredjene predispozicije po tom pitanju. Osim toga, svingeraj je veoma diskretna aktivnost tako da ni clanovi najuze porodice nemaju pojma da su neki medju njima svingeri.Nisu svingeri opasnost za drustveni moral vec to su svaleracije, ku.rvaluci...............kojih u odnosu na svingere ima bar hiljadu puta vise.

a kak ose ponasala prema tebi?
Na koji period misliš? 7,5 godina je bila odlična devojka i iskreno ja sam bio taj koji je bio lošiji u vezi, mada je bila baš teška osoba, a zadnjih pola godine kao da nismo ni bili u vezi, ja čak nisam ni bio u Nišu, više sam boravio u svom rodnom gradu, bežao sam od nje iskreno. Posle sam otkrio tu aferu i završili smo.

Na koji period misliš? 7,5 godina je bila odlična devojka i iskreno ja sam bio taj koji je bio lošiji u vezi, mada je bila baš teška osoba, a zadnjih pola godine kao da nismo ni bili u vezi, ja čak nisam ni bio u Nišu, više sam boravio u svom rodnom gradu, bežao sam od nje iskreno. Posle sam otkrio tu aferu i završili smo.
pa ako si bezao od nje zasto se cudis da je doslo do afere?

meni deluje kao da si samo trazio razlog da raskinete.

Ma ne patim ja uopšte, ja sam procvetao otkada nismo više zajedno. Nego je tema paralelnim vezama pa zato zborim o tome.
Procvjetao kažeš?:think:
OK ako ti tako kažeš.
Ja mislim da ti nas malo zabavljaš i izmišljaš. Ja sam zaista upoznala neke ljude poput tebe, mislim lika u koji si se uživio i u stvarnosti bi te tako srčano branila i ne bi dozvolila da te neko zeza, ali ovo je forum. Ovdje ako osjete najmanju slabost, odmah su ti troje na leđima, a dvoje na glavi.

• Podržavam
Reactions: Red
Procvjetao kažeš?:think:
OK ako ti tako kažeš.
Ja mislim da ti nas malo zabavljaš i izmišljaš. Ja sam zaista upoznala neke ljude poput tebe, mislim lika u koji si se uživio i u stvarnosti bi te tako srčano branila i ne bi dozvolila da te neko zeza, ali ovo je forum. Ovdje ako osjete najmanju slabost, odmah su ti troje na leđima, a dvoje na glavi.
Vidim da si nova na forumu i mene ovde niko do sada nije ni pokušao do zeza. A i ja umem sam da s ebranim ako neko takav naiđe, ne sekiraj se ti za mene. Bolje kaži koja je tvoja priča.

Vidim da si nova na forumu i mene ovde niko do sada nije ni pokušao do zeza. A i ja umem sam da s ebranim ako neko takav naiđe, ne sekiraj se ti za mene. Bolje kaži koja je tvoja priča.
Mene je taj uzbudljivi sexualni prestup zaobišao. Nije zato što sam ja moralisala, nego nisam imala sreće. Kod mene je sve bilo jedan na jedan.

Back