Paralelne veze

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
49.852
Onaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Žene su takodje u stanju da balansiraju, ali retko će neka devojka imati dvojicu momaka istovremeno, duže vreme.
Momcima se češće dešava. Obično tako što ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole
i samo se nadju u situaciji da idu od jedne do druge i da, kad se ujutru probude grleći žensko telo, moraju prvo da otvore oči
i pogledaju ko im je u zagrljaju, pre nego što izgovore pogrešno ime.

Imate li iskustva sa paralelnim vezama i kako se sve završilo?

Onaj ko uživa u prednostima paralelne veze, snosi i njene posledice. A to je najčešće muškarac.
Žene su takodje u stanju da balansiraju, ali retko će neka devojka imati dvojicu momaka istovremeno, duže vreme.
Momcima se češće dešava. Obično tako što ne žele da izgube vezu u kojoj su, a zaljube se, osete izazov kome ne mogu da odole
i samo se nadju u situaciji da idu od jedne do druge i da, kad se ujutru probude grleći žensko telo, moraju prvo da otvore oči

Svojedobno (negde posle studentskih dana), sam imao istovremeno vezu sa 4 devojke.Terao sam to dva meseca.Nisam bio zaljubljen ni u jednu od njih.Ujutro sam imao seks sa jednom, uvecer sa drugom.Sledeci dan, drugi par.Neka vrsta takmicenja sa samom sobom, dokazivanje koliko mogu.Na koncu sam se poceo izivljavati, dok se nisam sam sebi zgadio, i ostavio ih

Svojedobno (negde posle studentskih dana), sam imao istovremeno vezu sa 4 devojke.Terao sam to dva meseca.Nisam bio zaljubljen ni u jednu od njih.Ujutro sam imao seks sa jednom, uvecer sa drugom.Sledeci dan, drugi par.Neka vrsta takmicenja sa samom sobom, dokazivanje koliko mogu.Na koncu sam se poceo izivljavati, dok se nisam sam sebi zgadio, i ostavio ih
Svaka cast, sigurno si morao da pravis raspored :D

Једна од Статистика Сценарија паралелних веза
  1. 10% мушкараца има са 90% жена паралелне везе
  2. 90% мушкараца има са 10% жена паралелне везе
  3. 90% мушкараца има са 90% жена паралелне везе
  4. 10% мушкараца има са 10% жена паралелне везе
За који сценарио сматрате или знате да је најприближнији реалности или искуству ?
Ко има паре, тај може да има више жена.

Ко нема паре, не може да има ништа.

Крај.

Који сценарио по вама сматрате да је реално остварив ако 90% пара буде имало 90% жена

• 10% мушкараца има са 90% жена паралелне везе
  • 90% мушкараца има са 10% жена паралелне везе
  • 90% мушкараца има са 90% жена паралелне везе
  • 10% мушкараца има са 10% жена паралелне везе
Број људи са парама према броју жена које на нешто личе.

Те податке немаш овде.

Ja sam pre 15 godina imao paralelno 3. Nije loše, ali je time consuming, a i ne znaš više koju si šta lagao. Ali najgore je što su sve imale menstr u različito vreme. 🙄Tačno da se pošten muškarac rokne. Bar da pregrmis tih nedelju dana odjednom pa ajde...

Nikad.

Season 5 Nbc GIF by This Is Us

Back