G
gost 5
Gost
Najbolji recept?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Espanol:Zatečen! :shock: Mislim na ZOBALICE!![]()
Pravim na isti nacin, samo bez luka i celera. Dodam 1/3 kasicice secera da ubije kiselinu, a secer se ni ne oseti. Ne volim varijante sa uprzenim lukom. Jednu takvu nam je spremila kuma kako bi nas docekala sa odmora. Zavrsila je u djubretu.www mira:U zavisnosti od kolicine:na malo ulja propržim 1-2 varjace brašna (ne sme da zagori)dodam kuvanog domaceg paradajza i vode. U to dodam 1 glavicu ocišcenog crnog luka i malo korena i lista celeta.To kuvam i dodam po želji:rezance, flekice, knedle, taranu i sl.Naravno posolite po ukusu. Za mene najlepša i najlakša par. corba.
makimaki:Pravim na isti nacin, samo bez luka i celera. Dodam 1/3 kasicice secera da ubije kiselinu, a secer se ni ne oseti. Ne volim varijante sa uprzenim lukom. Jednu takvu nam je spremila kuma kako bi nas docekala sa odmora. Zavrsila je u djubretu.www mira:U zavisnosti od kolicine:na malo ulja propržim 1-2 varjace brašna (ne sme da zagori)dodam kuvanog domaceg paradajza i vode. U to dodam 1 glavicu ocišcenog crnog luka i malo korena i lista celeta.To kuvam i dodam po želji:rezance, flekice, knedle, taranu i sl.Naravno posolite po ukusu. Za mene najlepša i najlakša par. corba.
Ma kakva proba. Dobijam stomačne smetnje čim nema MESA!smeh:Espanol:Zatečen! :shock: Mislim na ZOBALICE!![]()
Reakcija je sasvim prirodna... i očekivanaops: :wink: !
PS A jesi li probao kako to izgleda u čorbi ili imaš prirodnu averziju?
hehehehehe.....ja ako nemam meso za rucak, sto mi se za ceo moj zivot nije decilo hvala Bogu, onda ni ne jedem. A i moje mladje dete, dok je gladna jede sve sto joj se da, a kada se malo zasiti pljuje i hleb, jede samo meso. A danas je za rucak pojela sniclu koja je meni dovoljna za obrok. Da napomenem, za nekoliko dana puni godinu. I nema ni 7 kila, a jede k'o matora (vise od starije) :shock:Espanol:Ma kakva proba. Dobijam stomačne smetnje čim nema MESA!smeh:Espanol:Zatečen! :shock: Mislim na ZOBALICE!![]()
PS A jesi li probao kako to izgleda u čorbi ili imaš prirodnu averziju?![]()
![]()
![]()
Ovo je ČORBA! Meso sledi posle... :wink:Espanol:Ma kakva proba. Dobijam stomačne smetnje čim nema MESA!smeh:Espanol:Zatečen! :shock: Mislim na ZOBALICE!![]()
![]()
![]()
Rekao bih da izrasta u pravog člana društva ( o forumu da ne govorim)!makimaki:hehehehehe.....ja ako nemam meso za rucak, sto mi se za ceo moj zivot nije decilo hvala Bogu, onda ni ne jedem. A i moje mladje dete, dok je gladna jede sve sto joj se da, a kada se malo zasiti pljuje i hleb, jede samo meso. A danas je za rucak pojela sniclu koja je meni dovoljna za obrok. Da napomenem, za nekoliko dana puni godinu. I nema ni 7 kila, a jede k'o matora (vise od starije) :shock:Espanol:Ma kakva proba. Dobijam stomačne smetnje čim nema MESA!smeh:Espanol:Zatečen! :shock: Mislim na ZOBALICE!![]()
![]()
![]()
gost 5:Najbolji recept?
Ne, svaki praktični savet je dobrodošao, kao i ti na ovaj forum.silver-girl:gost 5:Najbolji recept?
Ja to stalno pravim da klopam, ali je jednostavna onako brzinska i nije teska za napraviti
Nalijem u serpici paradaiz iz flase (koji u sebi vec sadrzi zejtina tako da ga ne dodajem) i malo vode. To prokipi jedno 15-20 min ubacim one male makarone sto su kao zvezdiceda se malo skuvaju i klopam
Ako se desi da se stavi vise vode no sto treba i da je retko onda napravim malu klasicnu zaprsku od brasna i ona postane krem corbica od paradaiza
Zvucim sama sebi ko neka baba![]()