BOBAH1
Početnik
- Poruka
- 22
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Po odgovorima se vidi da sebe pronalazite u tom terminu.Omiljeni deo sveta svim anticivilizacionasima.
Ko nece Civilizaciju te smatra da ga ista gusi i tlaci - neka ide u neku sumu ili pustinju kao isposnik.Po odgovorima se vidi da sebe pronalazite u tom terminu.
Slazem se da civilizacija tezi unistavanju slobodnih jedinki I mene.
Je li tvoja blizu, meni su moje sume daleko, a znas li sta civilizacija uradi njima, isposnicima?Ko nece Civilizaciju te smatra da ga ista gusi i tlaci - neka ide u neku sumu ili pustinju kao isposnik.
Orijentalna turko-ruso-splacina.Ovaj hleb bi volela probati ...
Omiljeni deo sveta svim anticivilizacionasima.
Laz.Прва фабрика папира у исламском свету основана је у Самарканду.
Laz.
A i da je istina, dzaba sve to - bili su centralizovana orijentalna despotija gde je sultan posedovao sve zivo jer mu je ''bog tako dozvolio''.![]()
Lepota je realtivna stvar, a mene ceo taj orijentalni anticivilizacijski krug (ruZZija, bliski i srednji istok) prosto tera na povracanje.Nije
Samarkand je nekad bio najlepši grad svoga vremena ..
Lepota je realtivna stvar, a mene ceo taj orijentalni anticivilizacijski krug (ruZZija, bliski i srednji istok) prosto tera na povracanje.
Zasto ljudi misle da Kina nije imala I od bambusa papir I cak I fabrike?
I odakle bismo mi sa zapada to I znali.