- Poruka
- 19.266
Ти правдаш своје грехољубље, а туђем би судио...Ti brate pravdas kriminalce.
Док себе не прочистиш покајањем, не рачунај да си ишта праведнији од њих...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти правдаш своје грехољубље, а туђем би судио...Ti brate pravdas kriminalce.
Нису проблем ни Босанци ни Црногорци, већ немир, пустош и злоба у души већине народа...inace vlast cinicno ponovo zeli na svaki nacin da novim rotacijama ponovo zapali srbiju sa ponovnim guranjem debilnih crnogorcina na neke vodeca mesta u drzavi pored toliko njihov njuski koje su izbegle iz hrvatske i najvise iz bosne i sa kosova.
a to rade samo da bi mogli da ih ucenjuju da za njih rade najgore stvari kao ove sa protesta, sto bi najveci deo srba iz srbije sa imalo mozga tesko uradio.
Позиваш овде да се народ бије са Народном Полицијом, како то разумети?Ти си случај за психијатрију, тако да не чуди...
У Србији нема Дахија!A, ne vidiš kao poziv na ustanak protiv Dahija ? ...
Читај боље тему...Позиваш овде да се народ бије са Народном Полицијом, како то разумети?
Неће бити никаквог устанка, јер ни нема Турака више, већ вас антиСрбских ботина који силују памет себи и другима...У Србији нема Дахија!
Koje greholjublje?Ти правдаш своје грехољубље, а туђем би судио...
Док себе не прочистиш покајањем, не рачунај да си ишта праведнији од њих...
Та баба је лоповска комуњара...Srpske p|zde na zene laju; dok im ne dodje baba Coka i pa-pa…pa
Kosovo je Srbija!!!Opet nešto detinjasto, maštovito i nestvarno ... pa, dokle više..? ...
Policija u Srbiji nije nikakva narodna, vec okupatorska institucija.Позиваш овде да се народ бије са Народном Полицијом, како то разумети?
Полиција у Србији штити Народ и Безбедност Грађана!Policija u Srbiji nije nikakva narodna, vec okupatorska institucija.
Najbolji vic koji sam cuo ovog meseca.Полиција у Србији штити Народ и Безбедност Грађана!
Правиш се праведнији од других... Зло брате, нема ту смирења...Koje greholjublje?
Sad me napravi da sam kriminalac pa jel si ti normalan covece??
Nisu u pravu zato sto njihov kriminal i kriminalizovanje cele drzave i sistema itekako utice na sve nas i ti predlazes da svi cutimo i gledamo svoje bedne zivote?Правиш се праведнији од других... Зло брате, нема ту смирења...
Батали туђе животе, имаш свој који је од огромне вредности Богу
То није виц, него Жива Истина!Najbolji vic koji sam cuo ovog meseca.
Шта би ми, форумски грешници да нам нема тебе Зилоте да нас упозориш.Правиш се праведнији од других... Зло брате, нема ту смирења...
Батали туђе животе, имаш свој који је од огромне вредности Богу
Zilot se prodao, odmah provalim kad neko uvija i muti.Шта би ми, форумски грешници да нам нема тебе Зилоте да нас упозориш.
ПС: али мораш озбиљно да схватиш и Поруку Старца Елпидија упућену Србима!
Сви су се ,, продали ", сем тебе.Zilot se prodao, odmah provalim kad neko uvija i muti.