C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.421
Srpske p|zde na zene laju; dok im ne dodje baba Coka i pa-pa…paMladi, pravi i zdravi (barem fizički), al' zato glupi kao qrčine jbg, a uz to i plaćenički ološ.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpske p|zde na zene laju; dok im ne dodje baba Coka i pa-pa…paMladi, pravi i zdravi (barem fizički), al' zato glupi kao qrčine jbg, a uz to i plaćenički ološ.
para policija je gradjanska reakcija na par stotina sabana koje blokiraju grad koji je i bez njih svakodnevno u kolapsu.Ауторска
Већ пар година протести против фараона из Чипуљића врве од полиције у цивилу и криминалаца са капуљачама у групама, који саботирају догађаје, на ивици насиља...
Регуларна полиција се на њих прави слепа
Који је по вама лек против пара-полицијских формација на протестима против штеточина Србије?
Ma kakva BIA sve to treba rasturiti, sta ih branis.Што је најгоре, и у Бији имаш Бију, приватну обавештајну службу и унутар државне, која је проСрбска по дифолту..
Већина у Бији је обична раја која је за Србију, а то мало говеда на врху им квари национални углед и част коју заслужују ...
Стога оперативној Бији треба помоћи да смени русташко-стратешку
Чак је и Легија показао људскост и патријотизам када није хтео да за русташку секту убија демонстранте 5 тог октобра, за Разлику од Станишића који је радио за ЦИЈУ и сличне СПС- СРС гамадије данас, која је спремна злочином себи да убрзава смрт...
Користи мафија кукавице и рачунџије међу њима као заклон...Ma kakva BIA sve to treba rasturiti, sta ih branis.
Otpustiti i lustrirati sve visoke policijske oficire u Srbiji, i TOP 500 ljudi u Sluzbi.
Dati da policiju i Sluzbu uredjuje neko ko nikada nije imao dodira sa njima, bukvalno nikad u zivotu, najbolje neki stranac, po mogucstvu Amer.
Naravno, to se nece desiti niti u jednom univerzumu, to nam je sto nam je.
Ти си случај за психијатрију, тако да не чуди...Ову тему ја видим као позив на грађански рат!
Што је најгоре, и у Бији имаш Бију, приватну обавештајну службу и унутар државне, која је проСрбска по дифолту..
Већина у Бији је обична раја која је за Србију, а то мало говеда на врху им квари национални углед и част коју заслужују ...
Стога оперативној Бији треба помоћи да смени русташко-стратешку
Чак је и Легија показао људскост и патријотизам када није хтео да за русташку секту убија демонстранте 5 тог октобра, за Разлику од Станишића који је радио за ЦИЈУ и сличне СПС- СРС гамадије данас, која је спремна злочином себи да убрзава смрт...
Ову тему ја видим као позив на грађански рат!
najbolji su oni koji kazu da ce ovakve njuske skinuti izborima.Srpske p|zde na zene laju; dok im ne dodje baba Coka i pa-pa…pa
Ne, nego si ti, a on je obicna botina, prodana dusa, koja glumi za OSKARA, AV-a, komandanta, vodju sns sekteТи си случај за психијатрију, тако да не чуди...
do zla boga amaterska gluma mu skroz unistila dugo gradjen nikТи си случај за психијатрију, тако да не чуди...
najbolji su oni koji kazu da ce ovakve njuske skinuti izborima.
ako je u interesu gazde preko bare da u srbiji zavlada ovakva anarhija da bi ceo region ponovo zapalili, dzaba sve.Змију треба уГлаву...
Зато протесте треба правити испред кућа вођа тих разбојника...
Плус правити филтере и групни фронт против пара-полицајаца без униформи...
Јавно доступни спискови пара-полиције са фотографијама која би их разликовала од праве, би били добар први корак, то мора неко вешто и напокон да уради
sitna buranija stavljena u prvi plan koju su naucili da odvale dve tri recenice jer su za vise nesposobni i da svojom telesnom masom izazivaju strah kod kukavica.Пуна их је ова Крстарица !
Како су демокрацки са пушкама дошли њихови ђедови 1944. на власт, тако ће демокрацки и да сиђу.
крстини тупавци то не капирају, а управа и модератори морају да чувају тај разбојнички неред и непоредак. Питање је само у тој резбојничкој републици ко ће од њих бити изабрани Али-Баба... ...сркк
Њих ће Бог да очисти на мудрији начин, ако постанемо Бољи Хришћани... То је услов опште катарзе - личнаПуна их је ова Крстарица !
Како су демокрацки са пушкама дошли њихови ђедови 1944. на власт, тако ће демокрацки и да сиђу њиови унуци
крстини тупавци то не капирају, а управа и модератори морају да чувају тај разбојнички неред и непоредак. Питање је само у тој резбојничкој републици ко ће од њих бити изабрани Али-Баба... ...сркк
Пусти освету Богу, ниси ни ти миран и чист...Njuske se nece skinuti na miran nacin.
Ja nisam lopov i kriminalac meni je savest cista sto se toga tice.Пусти освету Богу, ниси ни ти миран и чист...
Ти брате волиш другачије грехове и безакоња...Ja nisam lopov i kriminalac meni je savest cista sto se toga tice.
Ti brate pravdas kriminalce.Ти брате волиш другачије грехове и безакоња...
Кад би их превршио, прешао би и на те теже, ко и они...
Бог је заповедио да ту Лично његову васпитну праведност не дирамо острашћени, иначе ће да нас лично поништити на праву меру...Dok mi pustimo osvetu Bogu nas vise nece ni biti.