Para ili burgija

Jeste vi primetili da muskarac koliko god dobro izgledao ne moze uloviti zensku ako nema kesha, jedino sto moze (nema veze da li je lepa ili ruzna) uloviti spaljene, jedino njima nije bitan kesh, nego dobro torbanje?

Ја немам ни пара нити сам добар кревету али ме жене цене, а понека и жели у својој близини...
Не знам...
Свако нуди оно што има, па зависи од понуде и потражње... ;)

uvijek se vrti oko istog...,malo, malo pa tema o parama i tome kako se žene lijepe za njih:strika:

A zar ti nije malo cudno kad puno njih o tome prica?

Vidis ranije sam ja bio osudjivan od sredine kako pricam da zene vole novce i traze lovarne tipove. Pa sam zbog toga prestao to pricati u nadi da mozda i gresim, pa se na kraju desilo da svi ti koji su mene osudjivali su poceli istu tu pricu pricati. Pa cek ako od 1000 muskaraca njih 950 kazu da je zenama u vezi prioritet kesh, onda ili su svi ti muski felericni ili je istina.

Ja drugi zakljucak nemam, a ti ako imas, spreman sam saslusati.:)

Ја немам ни пара нити сам добар кревету али ме жене цене, а понека и жели у својој близини...
Не знам...
Свако нуди оно што има, па зависи од понуде и потражње... ;)

ti se udati dobro netcjes..:( nemas sta d aponudis.mozda eventualno da nekoj budes "muska drugarica"..:lol:

A zar ti nije malo cudno kad puno njih o tome prica?

Vidis ranije sam ja bio osudjivan od sredine kako pricam da zene vole novce i traze lovarne tipove. Pa sam zbog toga prestao to pricati u nadi da mozda i gresim, pa se na kraju desilo da svi ti koji su mene osudjivali su poceli istu tu pricu pricati. Pa cek ako od 1000 muskaraca njih 950 kazu da je zenama u vezi prioritet kesh, onda ili su svi ti muski felericni ili je istina.

Ja drugi zakljucak nemam, a ti ako imas, spreman sam saslusati.:)

ma ne mogu danas, sorry...jer:kafa:i :strika:

Ne idem iz krajnosti u krajnost...
Pa realno gledano...što ti nisi sa tim spaljenima i ružnima...nego tražiš dobre ribe??Opet nešto materijalno...fizički izgled...što se ne baviš njenom dušom, već sisama i dupetom....kad već pričamo o nematerijalnim stvarima...
Nemaš pojma koliko jednoj devojci snage, para i vremena treba da bi izgledala tako kako izgleda i sad to treba da protraći na neku budalu koja nema šta da joj pruži ni psihički, ni fizički, a na kraju ni materijalno...zašto??A i realno nisu samo žene te koje se udaju radi para...znam ja dosta slučajeva i muškaraca koji isto rade...pa opet nikom ništa...ne razumem šta se stalno hvatate za taj ženski rod...
Uzmimo konkretno primer sponzoruše...to je posao..isto kao i posao maserke, prostitutke, učiteljice, doktorke...ona daje deo sebe....i sad samo je naš problem ako nam je grožđe kiselo...

te kojima treba dosta snage,para i vremena da bi izgledale dobro su najveci grobovi ribe koje sam video i svakodnevno ih vidjam po klubovima...a muskarci ih jure i misle da su bas te ideali lepote zato sto su retardi...riba koja bez montiranja izgleda dobro je prava,a ne ona koja treba da potrosi celu platu ne bi li izgledala kako-tako...a sto je najgore posto muskarci imaju pogresan sistem vrednosti onda 'teraju' i ove druge da lice na ove prve...

Jeste vi primetili da muskarac koliko god dobro izgledao ne moze uloviti zensku ako nema kesha, jedino sto moze (nema veze da li je lepa ili ruzna) uloviti spaljene, jedino njima nije bitan kesh, nego dobro torbanje?

da...istina...
...misim...ma koliko mi ovde kenjjali kako nije tako, kako se cene i druge vrednsti...misim...blabla...

...realnos je malko manje šarena od foruma...

Back