Par pitanja u vezi prvog sexa

eo cika aca da ti ga kaze. :per: uzbudjen si i dize ti se lako, jer si nevin jos uvek i lako se palis. :rumenko: a ne brini nista,samo zamracite sobu malo,ne skroz,da vam bude lakse.svrsices jednom i posle toga neces moci opet,bar ne odma. :( ako bas morate,probajte opet posle 20-30 min,to jest kad osetis da mozes opet.pozz :super:

Posto sam skoro napravio nalog nisam se mogao snaci kako da napravim novu temu..Izvinite... zanima me samo dali je moguce da devojka ostane trudna ako svirsis u nju sa kondomom na penisu??
Hvala unapred

Ako je busan, da. To moze da bude 1mm busno ili manje, evo mom drugaru se desilo da pukne kondom, ali on lepo i pametno i sa kondomom vadi i glava ne boli, tako da bi to preporucio i tebi. Izvadi ga lepo i sa kondomom i mirna glava.

Pozdrav..Ja sam 97 godiste..i nikad nisam imao sex sa curomm..:( .. ali sad neke cure zele da se sexaju smnm..i dbr citao sam dosta stvari o tome za prvi put ..ali nikako nigdje nisam mogao naci ovo...u redu je sve to ljubljenje,mazenje itd..ali me interesuje ovo.. Ja imam osjecaj cim me cura dirne par puta za penis da cu ja svrsiti....da li sam ja u pravu ili sta..i da li cu se osramotiti zbog togaA?? molio bih da mi odgovorite da se ne zezate sa temom :)
pa sta ima veze cilj je ostvaren,ako je frka bacis ga u nesves par x:heart:

Back