par pitanja totalnog pocetnika (sto mi kaze i nick :)

Cao nov sam ovde, mlad sam i potpuno neiskusan :)
Imam devojku (prvu) vec nekih nedelju dana i blizi se trenutak koji dugo cekam hehe - prvi sex.
E sad posto sam potpuno neiskusan (a njoj nisam prvi) i ne bi zeleo da napravim neke glupe greske (iako ona zna da sam nevin) imam za vas par skakljivih pitanja i voleo bi da cujem kakvi su vasi odgovori da bi znao kako da postupim.
Dakle:
1) Pri ejakulaciji gde je najnormalnije da izbacim (na njoj, neki peskir itd) tj gde vi to najcesce radite - nemojte da mi se smejete hehe, jednostavno neznam sta je neki standard za ovo pa moram da pitam
2) oralni sex tj kunjilingus (hehe valjda se tako zove) da li je standard i da li devojka obicno ocekuje da ja to njoj uradim pre samog sexa ili u toku i da li ja treba da isto ocekujem od nje oralno ili obicno ne

Generalno vidite da me u principu interesuju neke najosnovnije stvari i kojim redom sve to treba ide i sta je nekako normalno i logicno a sta nije da uradim u toku odnosa.

Znam da biste mi najradije odgovorili da se opustim i da ce mi se sve samo reci i slazem se ali ja bi ipak voleo da mi date odgovore na ove neke najosnovnije stvari da ipak malo vise znam.

Hvala

Opusti se... i sve ce ti se samo reci:lol:

1) Pri ejakulaciji gde je najnormalnije da izbacim (na njoj, neki peskir itd) tj gde vi to najcesce radite - nemojte da mi se smejete hehe, jednostavno neznam sta je neki standard za ovo pa moram da pitam

U kondom.

2) oralni sex tj kunjilingus (hehe valjda se tako zove) da li je standard i da li devojka obicno ocekuje da ja to njoj uradim pre samog sexa ili u toku i da li ja treba da isto ocekujem od nje oralno ili obicno ne

Obicno na pocetku, al pitaj je da li zeli da ti njoj to radis i ona tebi... bolje da je to pitas pre sexa, a ne kad vec pocnete... Mozda ona nece to odmah da radi, mozda je vise da na pocetku bude samo neko pipkanje..

3) Generalno vidite da me u principu interesuju neke najosnovnije stvari i kojim redom sve to treba ide i sta je nekako normalno i logicno a sta nije da uradim u toku odnosa.

Nemoj da radis nista o cemu nisi bar malo popricao s njom uz kaficu. Razgovore o sexu treba izbegavati u krevetu.

Nego, momak, pripremi papirne ubruse (one za kuhinju) i lepo stavish rolnu pored kreveta, ................ Najvishe me nerviraju oni koji odmah posle sexa idu da se peru, tushiraju, bacaju kondome u kantu isl.
:lol::lol::lol:
Papirne ubruse... Ili toalet-papir, to je i te kako stimulativno.:D U pravu si, dobro je obrisati se posle, gadno je kad pocne da se hladi, kao neki slinci :x
:razz:

Cao nov sam ovde, mlad sam i potpuno neiskusan :)
Imam devojku (prvu) vec nekih nedelju dana i blizi se trenutak koji dugo cekam hehe - prvi sex.
E sad posto sam potpuno neiskusan (a njoj nisam prvi) i ne bi zeleo da napravim neke glupe greske (iako ona zna da sam nevin) imam za vas par skakljivih pitanja i voleo bi da cujem kakvi su vasi odgovori da bi znao kako da postupim.
Al' si ti brz jbte, prva riba, pa odma prvi sex posle nedelju dana :lol:
Nemoj me pogresno shvatiti, ne mislim da ima nesto lose u tome. Samo nemoj da si zeka i u krevetu :P

Dakle:
Okrechi je, ako je riba u tom fazonu... ma ne znam, posto si neiskusan totalis, furnjaj ga u qurton i cuti.

Prema JUS-u jos uvek nije. Prema ISO jeste vec dug niz godina. Tako da najbolje da vidis kojih se standarda devojka pridrzava.
Ma, ti nju olizhi lepo, ako ona nece da uzvrati, to joj lepo u tefteri da je stipsa, cisto da znas za ubuduce sta mozes da ocekujes od nje. E, ako ti dismr nesto dole, zayebi :lol:

Generalno vidite da me u principu interesuju neke najosnovnije stvari i kojim redom sve to treba ide i sta je nekako normalno i logicno a sta nije da uradim u toku odnosa.

Znam da biste mi najradije odgovorili da se opustim i da ce mi se sve samo reci i slazem se ali ja bi ipak voleo da mi date odgovore na ove neke najosnovnije stvari da ipak malo vise znam.

Hvala
Ako je neka matorija i iskusna, onda je pusti nek divlja kako hoce. To ti je najbolje, a ti samo zapali pljugu i gledaj.

@Nezna Kraljica
:shock:

E sad posto sam potpuno neiskusan (a njoj nisam prvi) i ne bi zeleo da napravim neke glupe greske (iako ona zna da sam nevin) i

Ama citaj ga samo.
Ima PRVU devojku vec nekih NEDELJU dana. No, blizi se hehehe trenutak koji hehehe on dugo hehehe ceka. Prvi hehe sex.
To on misli da se blizi.

Drugo, devojka zna da je nevin. Oooo, qq
Trece, otvorio temu na forumu o tome kako da k.ara prvi put..

Osecam da ce devojka tako da ga iscima i da mu na kraju nece ni dati kako je naivan i toop

Back