Пар кажњен скоро 4000 евра јер лопов који је украо њихов аутомобил није носио појас

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
100.893
Према извештају листа „9 Now Australia's Today“, пар је био жртва провале у кућу и украден им је Лексус СУВ... након чега су мушкарац и жена поштом добили казну од 6258 аустралијских долара, јер наводни лопов није носио појас током бекства.

1771012948013.png

Ова Аустралија не престаје да ме изненађује

Према извештају, Леила и Хамид су спавали у својој кући на Голд Коусту када је банда маскираних уљеза провалила, наводно претурајући по кући тражећи вредне ствари и кључеве од аута. Хамида је пробудила бука, отерао је лопове из куће и позвао полицију - али је рекао да полицајци никада нису стигли, а лопови су се вратили убрзо касније. Овог пута су узели Лексус СУВ, а затим побегли. Хамид је рекао да је позвао полицију други пут, али се наводно никада нису појавили на имању; Према извештају, прошло је три недеље од инцидента, а полиција још увек није посетила кућу.

1771013003657.png

Међутим, Леила и Хамид су добили неку кореспонденцију од власти — али нимало оно што су очекивали. Пар каже да су добили велику казну јер је саобраћајна камера ухватила лопова како вози њихов теренац без сигурносног појаса. Пар има рок до 3. марта да плати казну од 6258 аустралијских долара, или ће се можда суочити са додатним трошковима.

1771013112126.png

Према извештају листа „9 Now Australia's Today“, пар је био жртва провале у кућу и украден им је Лексус СУВ... након чега су мушкарац и жена поштом добили казну од 6258 аустралијских долара, јер наводни лопов није носио појас током бекства.

Pogledajte prilog 1859035

sasvim normalno..jer kamera ne fata ime osobe koja nije nosila pojas, vec tablice..kazna stize na tablice tj vlasnika auta sa tim i tim tablicama..naravno oni imaju pravo zalbe i dokazivanja da je to ustvari lopov..

😁 ima fora koju nasi koriste preko oko tih kazni.imaju kombinaciju vrhunsku.odu recimo i sede na nekoj pumpi tako italija i snimaju auta sa svajcarskim tablama a onda im saradnik iz svice nabavi podatke o vlasniku auta.vlasniku stiže na adresu kazna da je recimo nesto nepravilno uradio u saobraćaju i ako plati u roku od 7 dana kazna je duplo manja.expeditivni svajcarci odmah plaćaju na tamo neki račun koji im ovi daju.obogatise se ljudi na tu foru

Australia=Shitty country, very shitty country.

a i lopov djubre...........mogo je da se veze i vlasnicima kako tako da smanji stetu.
Nema danas vise ni postenih lopova.

Back