Papiri u Madjarskoj?

TIG

Početnik
Poruka
46
Molio bih da neko podeli informacije ili iskustvo vezano za boravak u madjarskoj. Koliko je potrebno vremena da se ukoliko ste u braku sa drzavljankom madjarske i boravite tamo, dobijete sve potrebne papire da nesmetano mozete da radite u EU?? Hvala unapred na korisnim informacijama :)
 
Prosto neverovatno da na forumu krstarice niko ne odgovara..
Mislio sam da je to nemoguce :) ...
Zakljucujem da u Madjarskoj nema srba ili ih ima a ne koriste net i ne posecuju krstaricuDruze verovatno su ista pravila kao i u EU...posto su oni clanica EU, ja imam madjarski pasos i trenutno sam u Norveskoj, moja devojka ce dobiti boravak i radnu dozvlu na osnovu spajanja porodice..tj.vencanja,,,,eto..e sad mozda se razlikuje za Madjarsku,,,a opet recimo bio sam u nemackoj radio...da smo tamo hteli to sve...morala bi da polaze nemacki..pa ovo ono..sto cuda...
 
Druze verovatno su ista pravila kao i u EU...posto su oni clanica EU, ja imam madjarski pasos i trenutno sam u Norveskoj, moja devojka ce dobiti boravak i radnu dozvlu na osnovu spajanja porodice..tj.vencanja,,,,eto..e sad mozda se razlikuje za Madjarsku,,,a opet recimo bio sam u nemackoj radio...da smo tamo hteli to sve...morala bi da polaze nemacki..pa ovo ono..sto cuda...

Pretpostavljam da si ti panicio oko tranzitne vize za Englesku. Samo mi nije jasno zasto je tebi trebala viza za Englesku?? Prvi put cujem da Englezi traze vize drzaljanima neke od EU zemalja.
 
Nisam panicio , samo sam se raspitivao, viza je trebala mojoj devojci, koja je dosla zajedno sa mnom u Norvesku, i DA TREBA SRPSKIM GRDAJNIMA TRANZITNA KROZ UK...i naravno trazio joj je i dokaz,tj.avio kartu da ide dalje iz UK..
 
hvala na odgovoru karlo85 ali slozices se da su procedure drugacije od zemlje do zemlje unutar EU. u nemackoj je potrebno 3-5 godina do papira u italiji zavisi cak u kom delu italije predas za papire i dosta je krace to vreme ... zato sam pitao da li neko zna nesto konkretno za madjarsku. :)
 

Back
Top