PAPILOTNE (?)

E od onog karlaša stvarno budu lepše trepavice, i ništa ne boli i ne ispadaju trepavice. I ja se još nisam nikad uštinula za kapak. Samo ne treba paničiti kad turneš trepavice kroz njega.
Ja to radim ovako: namažem sloj maskare, pa turnem trepavice u karlaš, stisnem i čekam par sekundi, pa drugo oko, i ondak namažem drugi sloj maskare....I ondaK sve ovako radim:
c018.gif

Trepavice stoje lepo izvijene, ali karlaš treba obavezno očistiti posle da se ne nataloži maskare na njemu.

c018.gif
c018.gif
c018.gif

Šta će ti, bre, papilotne?:)
Jesi, blesava?:D Pa sve devojke sa kovrdzavom kosom peglaju kosu, a ti bi obrnuto!
Ja ti to ne savetujem, ali probaj vlazan pramen kose da natopis gelom, pa uvij u papilotnu, pa tako isfeniraj.
Tako uspeva garant!:ok:

Javi ako pokušaš da li si zadovoljna, tj. jesam li ti bila od kakave pomoći.:)
Pozdrav!:)

mislim da bi trebalo izdati neki priruchnik za zhenske mudrosti bolje vi da ga izdate nego neki polupriucheni frizer. meni bi to bash trebalo da budem sehy makar trecinu ko prosechna forumashica. ozbiljno ja nishta to ne znam ja sam slihtara

Mene sve to mrzi... imam kraću kosu nego moj dragi - neka se pati, kad voli, ja više neću.
Šta sve nisam radila sa kosom, čudi me da mi nije do sada otpala - baš je žilava!
Kad baš poželim da se osećam ženstvenije, nabacim jaču šminku i ooogromne minđuše i visoooke štikle, pa uživam.

Poslednja izmena:
Šta će ti, bre, papilotne?:)
Jesi, blesava?:D Pa sve devojke sa kovrdzavom kosom peglaju kosu, a ti bi obrnuto!
Ja ti to ne savetujem, ali probaj vlazan pramen kose da natopis gelom, pa uvij u papilotnu, pa tako isfeniraj.
Tako uspeva garant!:ok:

Javi ako pokušaš da li si zadovoljna, tj. jesam li ti bila od kakave pomoći.:)
Pozdrav!:)

to ti je ovi...experiment (za koji nam ne treba limun pa cemo ga bačit...)

Mene sve to mrzi... imam kraću kosu nego moj dragi - neka se pati, kad voli, ja više neću.
Šta sve nisam radila sa kosom, čudi me da mi nije do sada otpala - baš je žilava!
Kad baš poželim da se osećam ženstvenije, nabacim jaču šminku i ooogromne minđuše i visoooke štikle, pa uživam.

dje si...kombajne...?

super, samo pazi da se ne sapletes o mindjusu... ;)

Back