Papa oce da religizuje vanzemaljce!

Po nekom videu sto sam gledao. (Naci cu link nemogu sad da nadjem). Saznao sam da je Papa izjavio da zeli da religizuje vanzemaljce sto su posjecivali Zemlju.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Sta vi mislite o ovom poduhvatu nase religije. :D

Moja религија није папизам и римокатолицизам!..

Oн да може поримокатоличио би и мртву природу...С тога, ништа ново од папе!

Poslednja izmena:
Ne cudi me vise nista od njega (njih), Vatikan je poceo da se ponasa kao da se tamo konzumiraju narkoticka sredstva, prvo su napravili observatoriju , pa su onda poceli da govore kako je vrlo moguce da postoji zivot izvan nase planete, a sada jos i ovo.

Ne cudi me vise nista od njega (njih), Vatikan je poceo da se ponasa kao da se tamo konzumiraju narkoticka sredstva, prvo su napravili observatoriju , pa su onda poceli da govore kako je vrlo moguce da postoji zivot izvan nase planete, a sada jos i ovo.

Došli su do saznanja da nas vanzemljaci redovno posećuju pa sada hoće da ih prisvoje i da iskoriste inavitabl inkaunter u promociju papstva :lol:

Мислим да бих волео да видим извор те информације. Иначе, Ватикан је пре више година објавио да је њихов став да су и ванземаљци Божија створења.

Oni jesu Bozija deca. Sva bica u kosmosu zajedno sa nama su stvorena po nalicju Bozijem.

:pop3:
1293357749pope-benedict1.jpg
:evil:

sve religije, papa.. paganizam sve je isto, isti zli iluminatski mocnici kontrolisu stada ovaca, i slave isti djaVOli sistem verovanja vekovima . Saturn je ujedno i Bog i rogati Satana, samo sto nizi slojevi programiranja uma to ne vide..vec veruju u neke bajke i iluzije.
postojimo samo mi pojedinacno u borbi protiv sistema hipnoze, i nasa nastojanje da se povezemo sa pravim Bogom i dobrim vanzemaljcima andjelima...

Back