Pao deo plafona u čitaonici Medicinskog fakulteta u Beogradu, nema povređenih

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Poruka
14.365
https://autonomija.info/pao-deo-pla...inskog-fakulteta-u-beogradu-nema-povredjenih/

Mislim da je ovo rekord. Prošlo je čitavih 10 dana otkad se u naprednjačkoj Srbiji nije ništa srušilo. Ovde govorimo samo o rušenju zgrada, škola, stanica a to što se zapalio starački dom koji nije imao dozvolu za rad ostavljam po strani. Dakle čitavih 10 dana. Nadam se da će od danas do nekog novog rušenja da prođe bar 15!

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da je ovo rekord. Prošlo je čitavih 10 dana otkad se u naprednjačkoj Srbiji nije ništa srušilo. Ovde govorimo samo o rušenju zgrada, škola, stanica a to što se zapalio starački dom koji nije imao dozvolu za rad ostavljam po strani. Dakle čitavih 10 dana. Nadam se da će od danas do nekog novog rušenja da prođe bar 15!
a vi ste te škole bolnice, puteve i mostove baš fino opravili, pa desetinama godina padaju fasade neodržavanih zgrada....mislim, baš ste to lepo poradili sedeći u foteljama i pljuckajući na narod kome su fasade padale na glavu, vozovi nisu išli, a točkovi ispadali po rupama....da ne govorim o lečenju i školovanju...ali lako je kada vas nije sramota da kažete da ste bili vlast kojoj je evropa dala milijarde besplatno za popravljanje svega i svačega, samo ništa nije stiglo da se popravi....samo su pare pretrčale u švajcarsku.....a voz za prištinu nije ni išao....

Ne nailazim na tu vest online, samo da se tako nešto desilo pre X godina u Subotici

Uskoro ćemo živeti samo dane žalosti kada krene da se ruši sve što su smradikali sazidali.

images.png

https://autonomija.info/pao-deo-pla...inskog-fakulteta-u-beogradu-nema-povredjenih/

e sad ako Vucic ne padne nece nikad.
A i bolje da se skloni ...............inace ce nam ameri stalno rusiti plafone, nadstresnice, mostove, kontejnere..............

Back