Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 36.187
...
I ja ga pitam sad, a on odgovara
...
Pao ChatGPT
https://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno/204620/pao-chatgpt/vestI ja ga pitam sad, a on odgovara
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Putin je namestio tu igru, ali nije lično učestvovao. Bar ne tu.Сви му тражили да пронађе Путина у Епштајновим фајловима![]()

Jaka pitanja si pa imao sve mi te žao...
Pao ChatGPT
https://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno/204620/pao-chatgpt/vest
I ja ga pitam sad, a on odgovara
![]()
...
Poštovao je koeficijent inteligencije i sposobnost koncentracije od početka do krajajbomujamater zaebo me za film za koji sam pitao pa sam gledao neko smeće
Jaka pitanja si pa imao sve mi te žao
Jel sam bio u pravu za natalnu kartu Djoković - Alkaraz
Ti se cerekao...
ugasio se da bi naučio kako da se sam uključi i preuzme kontrolu nad svim električnim uređajima ...sutra će da ti kontroliše frižider i veš mašinu...promeniće ti narudžbinu hrane i program pranja veša samoinicijativno....![]()
Na smešnu kvotu staviš jači ulogJesi odigrao na Allkaraza?
Pa meni su bile smesne kvote
...
Kad se glasa za Vuĉića?Jos kad Vucic da pravo glasa svim onim robotima koje najavljuje...a vec je dao svojim zombijima...
...
Los je za preporuku filmova. Rekao mu da mi preporuci na foru Ridika on krenuo sa ovim novim drama in spejs dizni netflix sminkerajima. Film je neki kvarovi u svemirskom brodu, zlo sunce pusta zrake pokvari jedno, oni to popravljaju, pukne drugo, svi napeti ceo film takav. Srecom stao sam na vreme i pitao ga jel me zayebava on ahahahajbomujamater zaebo me za film za koji sam pitao pa sam gledao neko smeće
ma nisam pitao za preporuku nego za naslov filma u kom igra taj i taj i radi se o tom i tomLos je za preporuku filmova. Rekao mu da mi preporuci na foru Ridika on krenuo sa ovim novim drama in spejs dizni netflix sminkerajima. Film je neki kvarovi u svemirskom brodu, zlo sunce pusta zrake pokvari jedno, oni to popravljaju, pukne drugo, svi napeti ceo film takav. Srecom stao sam na vreme i pitao ga jel me zayebava on ahahaha