Панорамски точак најављен у Београду?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Снимци са Јутуба ће показати

glasova: 1 25,0%
  • Гледаћу снимке на Тик Току

glasova: 0 0,0%
  • Гледаћу снимке на Инстаграму

• Фејсбук објаве ћу видети

• Не пратим баш то

glasova: 1 25,0%
  • Није ми привлачно баш

glasova: 2 50,0%
  • Написах одговор

• Ukupno glasova
    4

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
50.503

Главни град је место где има пролазника из иностранства,они што живе ван њега исто долазе ако им то треба,они што живе ту исто ће гледати ово а зна се и да деца долазе на ескурзије ту.
Ако желите да прочитате више о овој најави има и прочитајте а овде би да питам да ли би се возили на панорамском точку најављеном у Београду?

Главни град је место где има пролазника из иностранства,они што живе ван њега исто долазе ако им то треба,они што живе ту исто ће гледати ово а зна се и да деца долазе на ескурзије ту.
Ако желите да прочитате више о овој најави има и прочитајте а овде би да питам да ли би се возили на панорамском точку најављеном у Београду?
Ako ga prave Starting i ona frizerka - rado ću plati vožnju članovima SNS-a i eUNatoatlantistima.

Ne znam kome je uopste bitan panoramski tocak. Imaju ih uglavnom svi vasari po gradovima Evrope.
Uopste mi nije bitan niti verujem da bi to bilo kako uticalo na turizam i privlacnu snagu Beograda. Ljudi uglavnom odu jedanput ako vec ima a i da ga nema, svejedno.
Panorama Beograda kao ni arhitektura nije nesto po cemu je Beograd poznat.
Ljudi ako dodju u BG, dodju zbog nocnog zivota i hrane. Nema puno toga da se gleda.

Опет прање и крађа новца
G9RqLKwWkAIQDyq.webp

Back