Panika u Kijevu; Zelenski: "Određen je datum invazije"

Procitao sam njegov govor .Dosta razlozno je obrazlozio kako je to komunisticka tvorevina i ko je kada menjao granice ,sta je dobila Poljska a sta Ukrajina od porazenih zemalja u ww2. Pomenuo je i oruzja za masovna unistenja koja su trebala da dodju na granicu i da to ne moze da dozvoli. Iz njegovog ugla nije bilo izbora jer sta god je predlozio bilo je omalozavano i odbijano. obratio se pre svega ruskim gradjanima ,sto je i naglasio da ih informise o situaciji.
Kaze da su kad god su mogli pokusali da ih prevare ,Ruse i da kad im je nudio partnerstvo i da Rusija udje u Nato to bilo odbaceno.
Sad ocekujemo da cujemo zapad,? Sta oni zele da urade osim sankcija koje su najavili.

Jedna stvar je napadat korumpiranu Ukrajinu koja u svojoj vojsci ima 20% petokolonaša a druga je stvar poprijeko pogledat London.
Mali Hićo bi se brzo usrao u gaće.

Koliko možemo da primetimo, već su ih popreko pogledali samim tim što su ih odjebali oko Ukrajine. Moskva je svoj potez napravila, a London je i dalje zauzet pisanjem oštrih saopštenja.

A kako je to London bio u Ukrajini? Poslali su oružje, vojsku, dali su im 10 milijardi€? Samo Kepecovoj i tvojoj glavi čini mi se.
Ukrajinu su Rusi razjebali još prije 20 godina, uzeli im Nuklearno naoružanje, vojsku rasturili, prodali sve što je bilo vrijedno, od naroda napravili quasi primate.
Stvarno sam radoznal kako je to London ili Washington pomogao Ukrajini? Poslali 200 Javelina i 30 stingera (neću računat 5000 kaciga iz Berlina) u 8 godina.
Ne sramoti se.

A kako je to London bio u Ukrajini? Poslali su oružje, vojsku, dali su im 10 milijardi€? Samo Kepecovoj i tvojoj glavi čini mi se.
Ukrajinu su Rusi razjebali još prije 20 godina, uzeli im Nuklearno naoružanje, vojsku rasturili, prodali sve što je bilo vrijedno, od naroda napravili quasi primate.
Stvarno sam radoznal kako je to London ili Washington pomogao Ukrajini? Poslali 200 Javelina i 30 stingera (neću računat 5000 kaciga iz Berlina) u 8 godina.
Ne sramoti se.

Pa nije bio direktno, ali baš ovih dana slušam iz tog istog Londona kako će Rusija platiti visoku cenu ako napadne Ukrajinu. Rusi su je napali ignorišući London, a jedini odgovor na to su oštre osude. Jesu im odgovorili, svaka čast :hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Napad će uslijedit nakon što se papa vrati iz posjeta Moskvi, ali ne napad samo na Ukrajinu nego napad na sve strane i razne zemlje...
Provjerena informacija iz ukazanja Djevice Marije!.
Jeсу то они предузетници из Међугорја што су власници франшизе зване "видјелице"?

Izgleda da je informacija potekla od americkih obavestajnih struktura koji su prisluskivali ruske snage. Ako je odluka doneta ,nema pomeranja . Mislim da ce rat biti dugotrajan a ne blic krig kako se ocekuje. Ruske snage su jace ali veci deo sveta je protiv ikakve vojne intervencije. Nama preostaje da vidimo sta ce biti u sredu ,dobro je sto necemo biti zaprska u ovoj corbi iako ce naravno biti podela na rusofile i one druge ,protivnike rata. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=14&nav_category=78&nav_id=2105057
Kao i za pocetak ww2 se znalo preko spijuna ali su lideri sveta to zanemarili svojim pogresnim procenama.
Dragi kolega, engleski izvori su kao andersenove bajke, prvo pošalju bombe, a onda kukaju da će ih neko napasti...poslali vojsku u Rusiju i poželeli da Rusi odgovore Ukrajini kako su zamislili....a istina je da rusi ne žure da završe rat u Ukrajini dok zapad ne zakuka i pristane da poštuje dokumenta UN i naravno ukine nelegalan sud u Hagu kao ratnu mašineriju hegemonije...

Poslednja izmena:
Izgleda da je informacija potekla od americkih obavestajnih struktura koji su prisluskivali ruske snage. Ako je odluka doneta ,nema pomeranja . Mislim da ce rat biti dugotrajan a ne blic krig kako se ocekuje. Ruske snage su jace ali veci deo sveta je protiv ikakve vojne intervencije. Nama preostaje da vidimo sta ce biti u sredu ,dobro je sto necemo biti zaprska u ovoj corbi iako ce naravno biti podela na rusofile i one druge ,protivnike rata. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=14&nav_category=78&nav_id=2105057
Kao i za pocetak ww2 se znalo preko spijuna ali su lideri sveta to zanemarili svojim pogresnim procenama.
Narode - POUZIMAJTE KREDITE!
Ako se zarati - ko ga iebe, otplaćivati nećete :D

Back