ПАНДУРИМА МИЛИЈАРДА ЗА НАГРАДУ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.543
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/235317/Policiji-milijarda-za-bonus
BUŽETOM ZA 2011. UVEĆANI RASHODI ZA ČINOVNIKE
Policiji milijarda za bonus

BEOGRAD - Država će ove godine potrošiti milijardu dinara više na ime troškova za „nagrade zaposlenima i ostale posebne rashode”. Ova stavka budžeta povećana je na 1,3 milijarde, a više od milijarde potrošiće Ministarstvo unutrašnjih poslova, dok će povećanje rashoda za 3,3 milijarde na ime specijalizovanih usluga otići ministarstvima nauke, ekonomije, kulture i Zavodu za statistiku.
116463_0807-policija-foto-g-srdanov_f.jpg

U odnosu na prethodnu, ove godine više novca za nagrade MUP-u
Država je u obrazloženju budžeta navela da ove godine zbog restriktivne ekonomske politike neće biti isplate jubilarnih i godišnjih nagrada državnim službenicima, nameštenicima i zaposlenima u javnim službama, ali je ipak prekršila obećanje. Rashodi su uvećani sa 228 miliona - na 1,3 milijarde dinara, ali se ne navodi razlog. Pod stavkom „nagrade, bonusi i ostali posebni rashodi” podrazumevaju se jubilarne nagrade - zavisno od broja godina provedenih na radu, nagrade za posebne rezultate rada, božićne i novogodišnje nagrade, naknade članovima komisija.

Kada se uporede iznose namenjeni nagradama, stavke koja postoji u većini ministarstava i državnih službi, može se videti da je skoro sav iznos povećanja dobio MUP, koji će ove godine podeliti 1,1 milijardu dinara. U MUP-u nemaju odgovor zašto su ovi rashodi toliko povećani.

.......................
.......................
Ебеш просвету и здравство....
Пандури нам требају....
Њихово је само да млате и чувају власт....
А награда следује...
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 
Poslednja izmena:
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.