Pandani Drugosrbijancima medju Hrvatima, Muslimanima i dr.

Ne mozes uporedit RSK i Kosovo. Danas odredjeni ljudi u Srbiji podrzavaju nezavisno Kosovo jer smatraju da je vlast Srbije objektivno izgubila tu teritoriju losom politikom. Da je, kojim slucajom, Hrvatska izgubila Krajinu zbog lose politike, isto bi neki Hrvati podrzavali RSK. Hrvati su cak pristali na Z-4 na sto Srbi glupo nijesu prihvatili.

Albanci su imali mirotvornog lidera Ibrahima Rugovu koji je htio pomiriteljski sa Srbima da pravi kompromis, i njega su Srbi sutnuli pa dobili jos goru situaciju.

Da skratimo: Drugosrbijanci postoje jer oni su pametniji od obicnih i ne pristaju na glupe lidere koji vode Srbiju do sad.

Ne lupaj, Z4 su Hrvati prihvatili sa figom u dzepu.
 
Drugosrbijanci su nas uveravali da u drugim ex jugoslovenskim grupama nacionalizam odnosno antisrpsko rasploženje (ako ga ima kako su govorili) predstavlja samo reakciju na njihovu ugroženost od strane velikosrpskog imperijalizma kako su govorili i da će se te grupe jelte brzo oslobodili nacionalizma čim prestane njihova ugrožavenost od strane Srbije i Srba.
Sa ove sasvim dovoljne vremenske distance vidimo da to i nije u potpunosti ili nije uopšte tako.
Dzevad Galijasevic je drugobosnjakijanac.
 
Апсолутнио не постоје пандани аутошовинистичкој дружини међу Србљем у хрватском и бошњачком корпусу. Не постоји ни мрва шансе да нађете ту количину аутодеструкције, мржње и презира властитог народа барем код једног, значи једног, припадника тих корпуса, каква је постала нормална код не малог мноштва несоја и изррода међу Србљем.
Ту би ако би случајно и нашли неког у хрватском корпусу, шта ти ја знам рецимо ону ништарију Бориса Дежуловића, могло би се свести, ето мрзи Србе мање него што је нормално у хрватском корпусу. А да клевеће у опогањује свој народ, тоолико да то прерассте у скрнављење историје и силовање интелекта, нема шансе.

Зашто је тако, има више разлога, неке је релативно лако објаснити, неке баш и не.
Naravno da postoji...najpoznatiji drugohrvat je vedrana rudan a najpoznatiji drugomusliman je muharem bezdulj
 
Kao prvo moraš objasniti tko su to "Drugosrbijanci" i za što se oni zalažu, koji su njihovi ciljevi, da bih ja mogao reći, ima li takvih među Hrvatima, po nekom mom mišljenju.

Nemoj da kvariš igru, koja je u ludnici omiljena. Diskutuju, a terminologiju nisu usaglasili !

Jednom sam gledao ludake kako igraju mali fudbal.
Na prvi pogled sve je u redu, ali je onda nešto počelo da mi smeta !
Obratim pažnju, kad oni se nisu podelili, trči svako za sebe, ali vrlo ubedljivo, malo na jednu stranu napada, malo na drugu ...
 
A tko je tvoj predsjednik?
Moj nije, ja i danas ne priznajem činjenicu da je lik koji pijucka kavice sa četnikom iz dvora na uni, mladim četnikom i istom omogućava da pljačka hrvatske šume, a danas glumi nekog zaštitnika malo dobrih ljudi, kako naziva nas hrvatske branitelje, predsjednik hrvatske države, od te činjenice čak mi je lakše podnijeti činjenicu da je onaj skot stipe mesić bio u dva mandata predsjednik iako su ološi obojica...
 

Back
Top