Panda Cloud 2 Free

Ako imas izbora zaobidji ga. Pre 6-7 godina sam jedno vreme koristio Pandu, i tada je bila "kilava" , pre par meseci sam je iz nekog meni nepoznatog razloga opet instalirao, previse nestabilna i problematicna. Iako taj njen navodno ultra brz skener zvuci primamljivo. Cesto se desava da dolazi do nekog konflikta sa sistemskim drajverima, ne znam ni ja sam, samo ne daj Boze da nesto zabrlja ispasce ti oci da je uklonis iz sistema.

Poslednja izmena:
a šta drugo da napišem kad je to za zaštitu onih koji neće drndati komp za sve i svašta

Ma AV kao i svaki drugi, ima dosta korisnih alata koji mogu da rade i samostalno bez instalacije antivirusa. Njegova VELIKA mana mu je to sto nije dovoljno testiran na razlicitim konfiguracijama tako da je softver potencijalna nuklearna bomba za sistem. Opet kazem, meni je URNISAO racunar zbog nekog sukoba sa odredjenim sys fajlovima, na nekim racunarima radi lepo bez ikakvih problema, ali yhebes ti to kada ja mora da gatam da li ce sve biti OK ili ne, tako da za "babe" i "dede" nije sigurno.

Back