Pančevo i blizina Beograda

Размишљаш на потпуно погрешан начин. Не знам одакле ти идеја да би повластицу могли да имају полицајци, Срђан Миковић и слично :? Повластицу имају само службена возила МУП-а, ватрогасци и хитна помоћ, као и возила чији су власници инвалиди. Та возила не плаћају паркинг уопште. Постоји и повластица месечне претплате за паркирање у зони за грађане који живе у улицама у којима се паркирање наплаћује. Ја ћу ти само рећи да је моје возило приватно, да нисам полицајац, ватрогасац, а ни доктор и да не живим у зони. па ти сама закључи какву врсту повластице имам ;)

Ti si Dovla najobicnija kvariigra...........drugi put, molicu lepo, COPY - PASTE : statut Parking servisa :lol::lol::lol:

Vidim (tj. citam)..........tebi ne treba ni pomoc "pola - pola" a ni "pomoc publike" :lol: ma sve kapiras ;-)
Или је једноставно ишао са мном у средњу и сад трећу годину на факс? :P
Ti si Dovla najobicnija kvariigra...........drugi put, molicu lepo, COPY - PASTE : statut Parking servisa :lol::lol::lol:
Ма игра је бзвз... досадна је... можемо играти неку занимљивију :)

Ма игра је бзвз... досадна је... можемо играти неку занимљивију :)

@dekkki
ja sam uvek raspolozen za razne kombinacije

2 : 1........"vrlo" gentlmenski :roll:
Nisam se ja uplasila ni "vecih" junaka :lol::lol::lol:.........birajte igru - ja sam spremna :cool:

Promaklo mi :shock:

A ne, ne.........nije fer : ja sam ipak prof. ( profesor ili profesionalac......izaberite sami :lol::lol::lol:)

Ne mogu sebi da dozvolim da "kinjim" slabije 8-)

vi ljudi gresite Pancevo je kao i josh mnoga naseljena mesta nedavno dobilo status grada.
drugo:) beograd je nama samo geografski blizu :) koliko putujemo vozom do njega ? koliko nam treba kolima preko pancevca u periodu o 14do17h ....... a sto se tice mladih .... pancevu nista ne fali naravno ko ume da se provodi .....:)
hvala :)

Back