Toxique
Poznat
- Poruka
- 8.422
To na moj račun nesto?Pa kačite svoje slike da vidimo i znamo precizno o čemu se radi, ne ove sa gugla![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To na moj račun nesto?Pa kačite svoje slike da vidimo i znamo precizno o čemu se radi, ne ove sa gugla![]()
Ma bolestina neka cuj da nosim muske bokserice pa mozda izvadim strap pa maloZamišljam šta mu se mota po glavudži![]()

Da te nema trebalo bi te izmisliti.Ja spavam u gaćicama ili bez,nikakve spavacice niti pidžama,zimi samo gaćice leti cak ni topidžamu nikada nisam ni imala eventualno ako bas moram da nosim iz određenih razloga to je neka kratka haljinica na bretelice
Pa samo jedna ovakva ima,zato batali azijatkinje,ruskinje,cehinje sanjaj meneDa te nema trebalo bi te izmisliti.![]()
Parnim danima,ja neparnimPa samo jedna ovakva ima,zato batali azijatkinje,ruskinje,cehinje sanjaj mene
Ne znam dogovorte se braćo mojaParnim danima,ja neparnim![]()
Kakav brat,nikako,sve drugo daNe znam dogovorte se braćo moja
laže breTooo snajka
Ne lažemlaže bre
Provokacija od strane tebe ili od strane Totsija?Pickma zajebava mali provokejsn

Grebe te?Nema ništa "seksije" od bele pamučne majice kratkih rukava pa još ako je "iznošena" tj razvučena
Pichku(čipku) ne volim
Ne dopada mi se taj fazon sa miljeima...Grebe te?
A mrezaste gace?Ne dopada mi se taj fazon sa miljeima...
Dabome.
Ti si očito položila oružje i briga te kako, što i gdje muška kita radi?