Pametna žena po Jovani Jeremić

Meliot

Elita
Poruka
20.744
"Žene budite pametne, spremite se i izađite napolje" poručuje Jovana Jeremić svim ženama. Poručuje da budu pametne i da me sede u svojim kućama. Šta mislite o ovoj mudroliji Jovane Jeremić? Jovana Jeremić polako postaje predvodnik feminističkog pokreta bar ovde u Srbiji.

U5Vk9kpTURBXy8xMzYwMzg2MDhmZjJkNTQ4YWMxZTdiZWE0YTZjZWViNy5wbmeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

Poslednja izmena od moderatora:
"Žene budite pametne, spremite se i izađite napolje" poručuje Jovana Jeremić svim ženama. Poručuje da budu pametne i da me sede u svojim kućama. Šta mislite o ovoj mudroliji Jovane Jeremić? Jovana Jeremić polako postaje predvodnik feminističkog pokreta bar ovde u Srbiji.
mene je blam umesto vas koji postavljate teme o JJ

Bukvalno su 10 puta pametnije ove koje sede kuci, a muz radi sve sta one kazu.

Posle 50 godina takvog pokornog slusanja, muzu pukne film, i onda vredja svoju babu pred unukama.

Pa onda te mlade unuke, nemajuci pojma o zivotu, krenu da mudruju nesto u stilu 'Necu ja tako kao moja baba bre!!!'.

A baba naredjivala dedi 50 godina pre nego sto je ova i dosla na svet.

Pojava tih duck face žena na srpskoj javnoj sceni smišljena je sa ciljem da se, izvinjavam se ali tako je, unize te profesije (novinarstvo, politika, i sl). Isto je i sa muškacima koje vlast bira da reprezentuju volju građana u parlamentu.
I evo sad sam se setila odgovora o savršenom buđenju iz @Frederick_ teme:
to bi bilo jutro u kome bih shvatila da je sve ovo samo fck noćna mora.

Back