Pametna ili lepa?

da sam u tekstu iznad mislio napisati "ženu", ali šapa sama poletila i napisala "ženku".
znaci ti mislis da su zene niza vrsta od nas ljudi... samo konstatujem, znam te od ranije, da sada ne sirim pricu, nismo u ljubavi, nego moram i ovom drugom, kolegi da kazem nesto, ni sa njim necu biti u ljubavi kada mu skresem
Meni je cilj da dobijem decu, a to sa tobom ne bi bilo izvodljivo :rotf:
znaci ti mislis da su zene inkubatori, sto je jos gori stav od ovog iznad, i samo ce te udaljiti od tvog cilja, a ja bih na primer rekao ovako svojoj izabranici:
ne trebaju nama deca, nego mi produzavamo vrstu ili lozu, moja je stara preko 1000 godina, znaci siri ili najsiri moguci kontekst da se ona oseti vaznom, a ne da misli da je inkubator, ili krava - ne valja ti nastup nista, ja te savetujem kao otac troje dece, gresis grdno, i neces uspeti na taj nacin u razmnozavanju, ako se ne promenis, to se tako ne radi, da se ti hvalis da si rasplodni bik/govece, samo rasterujes zene, ili devojke od sebe
p.s. postoji sansa da potrefis, ali racunaj da posle moze da ti ih i ne da, kaZe da su samo njena ta deca, a ne i tvoja, tako da je bolje da se promenis, jops ako si '79. godiste.,, ovo ti je poslednji besplatni savet zlata vredan

Poslednja izmena:
, a vas dvojica niste za ravnopravnost polova, ajde priznaj
😡

Naravno da sam za ravnopravnost spolova, kada su današnji bijeli, heteroseksualni, konzervativni muškarci stjerani u mišje rupe.
Daj što daš, kad već ne možemo naređivati ženama, onda barem budimo ravnopravni.

Uostalom, ja sam sa ženama davno raskrstio i MGTOW sam.
Jedina želja mi je odseliti u Montanu ili Wyoming, pa tamo pod zvijezdanim nebom uz logorsku vatru sklapati topla muška prijateljstva.

1000024699.jpg

1000002627.gif

Daj što daš, kad već ne možemo naređivati ženama, onda barem budimo ravnopravni.
aman skuzio sam "brate" ja tvoj san, ali ti nisi moj, jos jedino da ti crtam?
natakao sam te na udicu, i sad gledam da li ce neka normalna tetka da zagrize mamac
Jedina želja mi je odseliti u Montanu ili Wyoming
ja u te nedodjije nemam nameru d'idem, imam rednecks-e i ovde:mafijas:

i kako si za ravnopravnost, ako se pozivas na naredjivanje? pa ja ni deci nisam naredjivao,a kamoli da bih zeni? demokratija covece, no kings, ako hoces mogu da ti budem nesto izmedju terapeuta i ispovednika, razumem se u ljudske duse, imam najvise iskustva

Poslednja izmena:
p.s. nisam ti ja uskrsnje jaje da me farbas kao @smokva i sve razlupas! - kako si za ravnopravnost, ako se pozivas na naredjivanje? ja macku ucim tebe, ali ja bih da se ogrebem za neku zivotnu lekciju, zapakuju mi i bezim za foruma, a sarme mi ne trebaju, ni te kao fore, toplo:guza: musko drustvo, ja sam zaista za ravnopravnost, nema podredjenih i nadredjenih

Poslednja izmena:

Back