Pobednik79
Ističe se
- Poruka
- 2.458
Meni je cilj da dobijem decu, a to sa tobom ne bi bilo izvodljivo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mačkoLepotica.![]()
Ma kupicemo ih negdje.Meni je cilj da dobijem decu, a to sa tobom ne bi bilo izvodljivo![]()
Kuco...?
znaci ti mislis da su zene niza vrsta od nas ljudi... samo konstatujem, znam te od ranije, da sada ne sirim pricu, nismo u ljubavi, nego moram i ovom drugom, kolegi da kazem nesto, ni sa njim necu biti u ljubavi kada mu skresemda sam u tekstu iznad mislio napisati "ženu", ali šapa sama poletila i napisala "ženku".
znaci ti mislis da su zene inkubatori, sto je jos gori stav od ovog iznad, i samo ce te udaljiti od tvog cilja, a ja bih na primer rekao ovako svojoj izabranici:Meni je cilj da dobijem decu, a to sa tobom ne bi bilo izvodljivo![]()
Mi nismo "u ljubavi" otkad si odbio garantirati za mene u Jamerici.znaci ti mislis da su zene niza vrsta od nas ljudi... samo konstatujem, znam te od ranije, da sada ne sirim pricu, nismo u ljubavi, nego moram i ovom drugom, kolegi da kazem nesto, ni sa njim necu biti u ljubavi kada mu skresem
ma pusti to, ovde je rec o dijalektici, vas dvojica kojima sam replicirao ste dve strane jedne te iste "medalje", nipodastavate bre zene, ja sam samo bio otvoren, da su one isto ljudska bica, kao i mi, a vas dvojica niste za ravnopravnost polova, ajde priznajMi nismo "u ljubavi" otkad si odbio garantirati za mene u Jamerici.
![]()
Lujke...Moja slabostLudače i veštice... A po mogućstvu lepuškaste, a u sebi samo pametne.![]()
, a vas dvojica niste za ravnopravnost polova, ajde priznaj
aman skuzio sam "brate" ja tvoj san, ali ti nisi moj, jos jedino da ti crtam?Daj što daš, kad već ne možemo naređivati ženama, onda barem budimo ravnopravni.
ja u te nedodjije nemam nameru d'idem, imam rednecks-e i ovdeJedina želja mi je odseliti u Montanu ili Wyoming

musko drustvo, ja sam zaista za ravnopravnost, nema podredjenih i nadredjenihSredi mi jameričke papire i neki posao tamo, to će biti najbolji početak terapije.ako hoces mogu da ti budem nesto izmedju terapeuta i ispovednika, razumem se u ljudske duse, imam najvise iskustva
gledamo da sredimo alex vuci-ja i njegove poslove ovde, a da te zenim si valjda ukapirao da necu, drugog nacina nema... ne trazis doktoratSredi mi jameričke papire i neki posao tamo, to će biti najbolji početak terapije.
![]()
gledamo da sredimo alex vuci-ja i njegove poslove ovde, a da te zenim si valjda ukapirao da necu
njima sledi bankrotRecimo u Super Ego Holding.
Kada se tamo zaposlim, stanje će se naglo popraviti.njima sledi bankrot
operisu iz beograda, jesi li aplicirao vec? ovde su na sudu vec, mnoge su zavrnuli, plus krsili savezne zakone, bankrot im ne gine, nekima I ROBIJA, vec pevaju ne bi li se nagodili, pominju nekog alex vucija vcc, pdr!Kada se tamo zaposlim, stanje će se naglo popraviti.
Nemam srpske papire, zbog toga trebam tebe.operisu iz beograda, jesi li aplicirao vec?

bolje farbaj jaja, mene samo zene mogu da farbaju dok se ne postavi pitanje ravnopravnosti ,a ti si i na njemu vec paoNemam srpske papire, zbog toga trebam tebe.
![]()
![]()
![]()
Ja biram pametna i lepa.Da le lepa ili pametna?