- Poruka
- 138.292
Sta je za zenu vaznije da bi bolje prosla u zivotu
Da le lepa ili pametna?
Da le lepa ili pametna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis da si premija?Ja bih se oženio ženom koja je dovoljno lepa da mi se svidi, i dovoljno pametna da se ja njoj svidim![]()
Da je dovoljno pametna, da shvati da lepota nije sve i da svakako prolaziSta je za zenu vaznije da bi bolje prosla u zivotu
Da le lepa ili pametna?
zasto mislis da lepota prolazi?Da je dovoljno pametna, da shvati da lepota nije sve i da svakako prolazi

Nikad neću zaboraviti moju tetku koja je uvek za sebe smatrala da je lepotica. Moj tata ju je zvao da joj čestita 70 rođendan i ona je gorko ridala na telefon, on je mislio da se nešto desilo, a ona jeca, više nisam lepazasto mislis da lepota prolazi?
lepa zane je lepa i sa 20 i sa 60
ako vodi racuna o izgledu i sa 60 moze da ima odlicno telo i zategnutu kozu.
secam se price moje mame o nekoj njenoj babi koja je vazila za vanserijsku lepoticu i da su pricali i kad je preminula i lezala onako mrtva u sanduku ljudi su prilazili gledali i govorili..i dalje je najlepsaNikad neću zaboraviti moju tetku koja je uvek za sebe smatrala da je lepotica. Moj tata ju je zvao da joj čestita 70 rođendan i ona je gorko ridala na telefon, on je mislio da se nešto desilo, a ona jeca, više nisam lepa![]()
.. legendarna lepotica bila ta prapra pra babaSto kad si i pametna i lepaA, ja ću samo da crknem
opa filozofijaNego nešto razmišljam, bolje je o sebi misliti da si lep i kad nisi, nego misliti da si pametan kad definitivno nisi. To je zapravo vrlo opasno!
To mi je od pametiopa filozofija![]()
sta se ti kliberis..kazi misljenje
A uglavnom misle i jedno i drugoNego nešto razmišljam, bolje je o sebi misliti da si lep i kad nisi, nego misliti da si pametan kad definitivno nisi. To je zapravo vrlo opasno!
Ma, šalim se maloSto kad si i pametna i lepa
Iskreno ne znam kome je gore, ja sam veliku većinu života mislila da nisam ni lepa ni pametna, a onda sam otkrila forumA uglavnom misle i jedno i drugo

Sta je za zenu vaznije da bi bolje prosla u zivotu
Da le lepa ili pametna?