PAMETNA devojka+GLUP momak...

Da li mozete da razumete vezu izmedju devojke koja je izuzetno pametna, inteligentna, perfektan djak, savesna, ispravna, pravedna, zanimljiva, lepa, zgodna, dobar prijatelj, karijerista, vredna, radna...
I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...

Sta ova devojka trazi sa takvim momkom?

Nije bas toliko pametna.Ona je i pametna i inteligentna,a on tako...ccc

On je covek u najboljim godinama a kako izgleda je stvar ukusa ( mnooogo diskutabilno) a posto je zaveo devojku od 22 ne verujem da izgleda mnogo lose . i pitanje ko je tu glup

ps oces fotku coveka od 38 godina samo da napravis razliku ....................... misssim sto bi alal rekla :mrgreen: nemoj se vredjamo :)

Nisam se dobro izrazila...
Mislila sam na njih dvoje kao par, kako izgleda...
Ona izgleda kao devojka(što i jeste sa 22 god.), a on kao čovek u zrelim godinama(samo što je on daleko od zrelog).
Nemam ja ništa protiv razlike u godinama, ali kada povrh svega ružnog što on radi njoj, još i pogledam da je toliko stariji... nekako ne mogu da nađem nijedan faktor zbog kojeg bi ta veza uspela...

Mnogo smarate...kad sam bio klinja bilo je veza i brakova između ljudi čija je razlika bila i po 30 godina,i niko im nije zavirivao u krevet i novčanik.Onda su došli ratovi,secesije i ostalo nje*ra,i pojavila se tona seljaka i malograđana koji samo pljuju druge.A i naslov teme mi je malo čudan.Ako nisu pare u pitanju teško se neko može okvalifikovati sa ''pametan'' ili ''glup''.

Mnogo smarate...kad sam bio klinja bilo je veza i brakova između ljudi čija je razlika bila i po 30 godina,i niko im nije zavirivao u krevet i novčanik.Onda su došli ratovi,secesije i ostalo nje*ra,i pojavila se tona seljaka i malograđana koji samo pljuju druge.A i naslov teme mi je malo čudan.Ako nisu pare u pitanju teško se neko može okvalifikovati sa ''pametan'' ili ''glup''.

Nije Karlito problem u razlici vec mozda u nacinu izrazavanja . Nit zaviravam u tudji krevet nit me zanima samo mi doslo tako nedrago :) zbog njene konstatacije koju sam ja ni manje ni vise razumela kao " kako moze neko biti lep sa 35 godina ? " , misssim nije lepo :)

A možda njoj baš imponuje što je "odvojila" momka koji je "faca" jer menja devojke k'o gaće?
Činjenica je da su nekome sa 22 godine pomereni kriterijumi, tj. najčešće ih ni nema...
Sa 22 godine se devojke "zablentave" u nekog baju iz ko zna kojih razloga i nema sile da im otvori oči. U tim godinama kad se zaljubiš, vidiš samo svog dragog i ništa više... Kakav god da je...
Posle 10-tak godina kad se osvrneš pa razmatraš sve svoje bivše, u 90% slučajeva se pitaš "gde mi je pamet bila"? Naravno, samo u slučaju da si imala sreće i nisi se udala ni za jednog od njih :D

Nemam ja problema sa prihvatanjem njenog momka...
Svako bira svoju sudbinu...
Ali ona dolazi konstantno zaleci se, sad me prevario, sad je uradio ovo, sad ono...

A ja razmisljam, da li su se njeni kriterijumi toliko pomerili?
Sa cime se ona to zadovoljava?

P.S. Opet da kazem, da razlika u godinama ne igra nikakvu ulogu...(imam kumove koji takodje imaju veliku razliku u godinama ali imaju savrsen brak... godine nisu bitne...)

Back