struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
ala sam ga srocila ko prvi razred osnovne
el me razumes
ili da prepravljam
el me razumes
ili da prepravljam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mozete da razumete vezu izmedju devojke koja je izuzetno pametna, inteligentna, perfektan djak, savesna, ispravna, pravedna, zanimljiva, lepa, zgodna, dobar prijatelj, karijerista, vredna, radna...
I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...
Sta ova devojka trazi sa takvim momkom?
ne prepravljaj molim te ja te ionako necu razumeti nemam ni prvi razred , a nisi ni ti mene najbolje
a sto ne pises u redu pa upotrebis lepo interpunkciju , pa kad ti zavrsi red a jos nisi zavrsila rec lepo stavis tire , upotrebis neki smajli ( nije obavezno ) , pa sve to podelis u pasusima sa prvim uvuceni redom i tako ? a ? pa da te lepo razumemo mi nepismeni
kome ovo Cici.....?......meni....?:???:
ne tebi , ti samo promeni 55 u 33
a sto ne pises u redu pa upotrebis lepo interpunkciju , pa kad ti zavrsi red a jos nisi zavrsila rec lepo stavis tire , upotrebis neki smajli ( nije obavezno ) , pa sve to podelis u pasusima sa prvim uvuceni redom i tako ? a ? pa da te lepo razumemo mi nepismeni
On je covek u najboljim godinama a kako izgleda je stvar ukusa ( mnooogo diskutabilno) a posto je zaveo devojku od 22 ne verujem da izgleda mnogo lose . i pitanje ko je tu glup
ps oces fotku coveka od 38 godina samo da napravis razliku ....................... misssim sto bi alal reklanemoj se vredjamo
![]()
nekako ne mogu da nađem nijedan faktor zbog kojeg bi ta veza uspela...
Mnogo smarate...kad sam bio klinja bilo je veza i brakova između ljudi čija je razlika bila i po 30 godina,i niko im nije zavirivao u krevet i novčanik.Onda su došli ratovi,secesije i ostalo nje*ra,i pojavila se tona seljaka i malograđana koji samo pljuju druge.A i naslov teme mi je malo čudan.Ako nisu pare u pitanju teško se neko može okvalifikovati sa ''pametan'' ili ''glup''.