Pamet i lepota

Raspucin

Domaćin
Poruka
4.167
E pa, moram i ja malo da sviram kur cu
Ovaj, pazte ovako, svevisnji je nekima dao pamet a nekima lepotu a nekima i jedno i drugo :D. e sad, ako je neko pametan i zavrsi visoke ckole i napravi neki patent za koji uzme 2 miliona evra, on je tada prodao svoju pamet, svoju ideju.
Moje pitanje je, zasto velika vecina pljuje sponzoruse koje isto kao sto neki prodaju pamet one prodaju svoju lepotu i zive od toga?
Zasto je moralno prodavati pamet a lepotu nije?
Nisam ja za sponzoruse, daleko od toga, nego ono palo mi na pamet :mrgreen:

Ovaj, pazte ovako, svevisnji je nekima dao pamet a nekima lepotu a nekima i jedno i drugo :D. e sad, ako je neko pametan i zavrsi visoke ckole i napravi neki patent za koji uzme 2 miliona evra, on je tada prodao svoju pamet, svoju ideju.
Moje pitanje je, zasto velika vecina pljuje sponzoruse koje isto kao sto neki prodaju pamet one prodaju svoju lepotu i zive od toga?

Sramota! :pop:

pa patent koji košta 2 miliona suva oslobodjena oporezivanja služiće pučanstvu na globalnom nivou i to u vremenski neograničenom roku
a sponzoruša će svoje telo unovčiti za vrlo malu bednu šaku ljudi kojima će možda a možda i neće poslužiti u svrhe koje naplaćuje,a i rok trajanja joj je prilično izvestan

Ovaj... ne shvatam ljude koji pljuju po sponzorusama...

vrlo nteresantno, koleza:think:
tako ja isto kazem za fudbalere- em su glupi ko rurci, em ne znaju prosirenu recenicu da sloze, cesto ni padeze, al prodaju svoju glupost bolje nego iko, samo ako znaju da trce ko kozacko pleme u vreme tatara, huna i ostalih divljaka:). znaci, evolutivni razvoj zatajio, ostalo nesto jos u nogama pa udri :)
e oni prodaju tu svoju glupost i brzinu praroditelja iz prvobitne ljudske zajednice.
a zasto ne bi jedna lepa, prelepa, fina devojka prodala svoj izgled, kad znamo da se u stara vremena davalo najvise, u smislu, najlepse devojke su udavane zbog bogatstva za bogate, itd, to je tada bila legalna prodaja. i sve tako nesto.
sponzoruse smetaju celavim matorcima, koji, dok su sa njima, budu zadovoljni, a kad ih sponzorusa sutne i nadje mladjeg i lepseg sponzora, ondak u ustima bivsih sponzora postaje sve najgore. muski sovinisam, pas im jebbo da im jebbe sve :lol:

U principu svi mi njima mozemo samo pod prozor pljunuti... Mene malo nerviraju "sponzorusice" da se tako izrazim... koje se zbog svog neobrazovanja i nemanja pameti prodaju za neke sitne pare... i prve ce biti u redu kad treba osuditi neku drugu osobu... cista zavist. Inace pravim sponzorusama svaka cast.

pa jer pamet može da se iskoristi i raspodeli na fin način, kao resurs i distributivna pravda i sve te socijaldemokratske fore
a sad, prodavati lepotu, mislim čemu, šta prodaješ, prodaješ dato, a ne stečeno
čemu taj grč od života, što ne postigneš nešto pa izneseš na svetsku pijacu pa prodaš pa kupiš artije od vrednosti pa se enormno obogatiš od dnevnih fluktuacija cena

Da li sponzoruša prodaje svoje tijelo? Da li ga ona išta više iznajmljuje (možda je to malo precizniji termin od prodaje) nego što to radi bilo ko od nas koji ne nosimo etiketu?
Sponzoruše su žene koje njeguju određenu vrstu kvaliteta... a to je ljepota tijela, ili samo dopadljivost tijela... i kao takve traže sebi partnera u određenoj grupi muškaraca. Kao što veliki broj momaka tražeći sebi djevojku uzima u obzir samo usku grupu žena koje zadovoljavaju njihove kriterijume, dok ostale žene, iako možda imaju brojne kvalitete bivaju deplasirane jer nemaju baš te željene... isto tako i sponzoruše... ljubav ili druge njima bitne stvari traže samo u okviru uske grupe muškaraca i među njima vrše selekciju. Ostali koliko god dobri bili nisu u željenom taboru.
Tu nema laži i nema prevare.

Nije nemoralno biti sponzoruša.
Zabluda je misliti da ćeš je sa malo novca kupiti... nećeš. To nisu prostitutke. To su samo žene sa jasnim kriterijumima.
Problem je taj što današnji muškarac ne zadovoljava sve kriterijume koje žena može da postavi.

Da li sponzoruša prodaje svoje tijelo? Da li ga ona išta više iznajmljuje (možda je to malo precizniji termin od prodaje) nego što to radi bilo ko od nas koji ne nosimo etiketu?
Sponzoruše su žene koje njeguju određenu vrstu kvaliteta... a to je ljepota tijela, ili samo dopadljivost tijela... i kao takve traže sebi partnera u određenoj grupi muškaraca. Kao što veliki broj momaka tražeći sebi djevojku uzima u obzir samo usku grupu žena koje zadovoljavaju njihove kriterijume, dok ostale žene, iako možda imaju brojne kvalitete bivaju deplasirane jer nemaju baš te željene... isto tako i sponzoruše... ljubav ili druge njima bitne stvari traže samo u okviru uske grupe muškaraca i među njima vrše selekciju. Ostali koliko god dobri bili nisu u željenom taboru.
Tu nema laži i nema prevare.

Nije nemoralno biti sponzoruša.
Zabluda je misliti da ćeš je sa malo novca kupiti... nećeš. To nisu prostitutke. To su samo žene sa jasnim kriterijumima.
Problem je taj što današnji muškarac ne zadovoljava sve kriterijume koje žena može da postavi.

a kako to "mi" iznajmljujemo svoje telo?

Back