Palma: Pozvan sam na inauguraciju Donalda Trampa

Zar Palma nije bleklistovan?

Mozda je kao Žeks poceo da mase americkim zastavama...

Palma od sad vise nece voditi penzose da igraju kolo u plicaku Paralije...vec na Floridu... da ih pojedu aligatori i tako da se smanji trosak za PIO...
Bar mi je tako pricao @Straks92 da je cuo od Ljubana Karana u kafani Kod Miće Bradine...

...

Nije ni hteo da ide (verovatno nije ni mogao zbog bolesti), ovaj video to dokazuje, tj. njegovo poslednje pojavljivanje na TV.

Tada mi je bilo odvratno sto se time kao hvali, a sada mi je zao.

"Kosovo se ne sipa u traktor"

Kraj i pocetak svake price o personi...

Posle takvih reci jedino sto je sigurno jeste prispece Lazareve kletve...

...

Ne radujem se smrti Palme, cak mi ga je i zao na neki nacin, postoje i mnogo gori ljudi koji su na vlasti, jos uvek na vlasti.

Ти је политика ЛИДЛа

На питање зашто продајете ђубре по папреној цени из ЛИДЛа су рекли 'ПОГЛЕДАЈТЕ ДИСа'

Докле више са ламентирањем над 'малом' ђубради јер има 'већих' депонија

Ти је политика ЛИДЛа

На питање зашто продајете ђубре по папреној цени из ЛИДЛа су рекли 'ПОГЛЕДАЈТЕ ДИСа'

Докле више са ламентирањем над 'малом' ђубради јер има 'већих' депонија
A sto bih se radovao zbog necije smrti kad sam i sam bio vise puta na ivici smrti?

Bice gusto, ne verujem da ce predati vlast tek tako mirnim putem a da jos ne doliju vatru...
ili ce pre predaje vlasti dip stejt ubiti (svog) bajdena da bi se uvelo vanredno stanje i naravno optuziti ruse za to

ubice trampa kamikaza dronom kao sto je i plan

ili ce ubiti maska pa opet okriviti ruse *jer zahvaljujuci maskovim satelitima nato ima ruske baze kao na dlanu

nekog ce morati dip stejt da ubije

a nije skroooz ni iskljuceno da ce mozda i rusi da imaju udela.

sve u svemu, ceka nas interesantna zima. jedva cekam prenos :maramica:

Kad pravis poredjenje vezano za Lidl-DIS, DIs je jedini nas supermarket koji postoji u Srbiji i jeste nekad bio dobar ali se vremenom, citaj dolaskom naprednjaka iskvario i sa cenama a vala i sa kvalitetom robe.
Sve sto naprednjaci dotaknu bilo reketiranjem, ucenjivanjem,...to sve propada vremenom.

Па нормално је да све што се редовно не одржава и на чему се не ради пропада.

Значи није проблем у штеточинама које нормално раде свој посао ..проблем је у онима које/који штетчине не чисте .. или склањају

Bice gusto, ne verujem da ce predati vlast tek tako mirnim putem a da jos ne doliju vatru...

Подпуно си у праву.

У УСА постоје две лобистичке струје које подржавају републиканце и демократе.

Свака струја има своје огромно богатство

Циљ иим је да за широку публику 'средњега' и 'нижега' 'сталежа' .. створи слику 'борбе'

а уствари да лешинарски осиромаши што више средњи и нижи сталеш да би задржао привилегије

Монополистички капитал уствари Пајаца Бајдена и Пајаца Трампа користи само да би 90% американаца било опљачкано

Back