Palma objasnio kako smo Kini prodali nogice od pileta

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.089
Palma objasnio kako smo Kini prodali nogice od pileta

Beograd -- Predsednik Dragan Marković Palma objasnio je kako je došlo do toga da Srbija proda nogice od pileta Kini.

"Kada je Vučić bio u Kini, sastao se pet puta s predsednikom Kine i dogovorio da mnogo toga izvozimo. Ja pozovem ambasadora Kine i kažem imamo dve klanice koji prerađuju pileće meso i on kaže može i to da se proda u Kini, i to je Aleksandar Vučić prodao, nogice od pileta koje mi ovde ni ne prodajemo", rekao je Marković držeći noge od pileta.

Ističe da je pri preuzimaju vlasti u Jagodini 2004. godine budžet tog grada bio pet miliona evra, a da je 2018. godine 26 miliona.

"Mi smo porodična partija, zalažemo se za decentralizaciju i nismo podržali Aleksandra Vučića jer ga volimo, već zbog toga što ostvaruje rezultate", naveo je Marković i podvukao da decentralizacija Srbije počinje u svim segmentima, te da Srbija više nije "beogradizacija".

Dokaz uspešne politike i boljeg života gradjana potvrdile su i ocene MMF-a, smatra Marković, i dodaje da zato Vučić može da kaže da je najbolji predsednik.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=10&dd=06&nav_id=1452745

Mislim da i Palma treba da predje na nogice

Back