PALI-GASI

ahahahah..e tako sam ja kad sam bila klinka..max "zabavljanja" mi je bio mesec dana..:D
kao primim se ko mali majmun..smuvam se..i onda se oladim, tako iz nevezuse..
to su budalestine..to devojcice u stvari vole i zele ljubav samu..pa tu svoju zelju projektuju na nekog..u sliku koju su same stvorile..i koja obicno nema veze sa yivotom..i cim se slika rasprsi..pufff! dovidjenja..
ali devojcice rastu..;)

:ok:bas tako..nezrelost koja nema veze sa drugom osobom..on je od pocetka do kraja isti.

Pa, Djordje, ne trazis savrsenu zenu, jer je neces naci, svaka ima mane....ali, postoje one cije mane ti vidis kao vrline i koja se uz tebe savrseno uklapa, idealna veza.............trazi, naci ces!

Reci cu ti samo da necu traziti posto sam vrlo kompatibilan..i samim tim su light veze za mene savrsene..ali u startu znam sta dobijam..sto nikad nije bilo priblizno idealnoj osobi koju zamisljam po svojim kriterijumima..jedino se u oblacima takva nalazi.

Reci cu ti samo da necu traziti posto sam vrlo kompatibilan..i samim tim su light veze za mene savrsene..ali u startu znam sta dobijam..sto nikad nije bilo priblizno idealnoj osobi koju zamisljam po svojim kriterijumima..jedino se u oblacima takva nalazi.

A sta mislis, objektivno, ako je to moguce, koliko bi ti odgovarao toj sa oblaka?
Kako bi se ti plasirao za njene kriterijume?

I kako mislis 'vrlo kompatibilan'?

Jednoj mojoj drugarici desilo se sledeće: sasvim slučajno upoznala je muškarca za kojeg je počela da priča da je on njena prava ljubav, njen gospodin Pravi. Ložila se na njega, svaki dan su se čuli telefonom, ta privlačnost trebala je da preraste u nešto više...

I odjednom, bukvalno odjednom, ona se preko noći ohladila. Potpuno. Kao santa leda. Koliko god je ranije mislila da je on "taj" i da postoji neka spona između njih dvoje, neka bliskost, toliko sad negira sve to i čak, štaviše, tvrdi da je potpuno ravnodušna. Poverila mi se "Ma sve mi je ravno što se njega tiče, potpuno sam nezainteresovana..."(?! ?!)

Kako je moguće da se ona, koja se već izvesno vreme ložila na njega, tako odjednom naprasno ohladi?

Da li se to i vama dešavalo i zbog čega ste se ohladili od osobe za koju ste mislili da je zaista nešto posebno???

nisu tu cista posla. to se neke madjije. neko joj nesto zavracao:eek:
tako jednoj mojoj drugarici zavracali. isla kod neke babe da joj baje i da joj skida madjije :eek:
najbolje da ova ide kod neke vracare da vidi ko su joj dusmani :eek::sad2:

:DKomatibilan..znas ono sa reklame all in one..vidis nikad nisam razmisljao o tome i sumnjao da li cu se nekome dopasti..mora da je u tome kljuc.

To nesto kao reklama za automobilske gume...........bokte, ne mogu da se sjetim kako ide reklama, ali znam da si me asocirao na nju.........
Pohvalno sto si pun samopouzdanja, ali, ti se predstavljas suvise lijepo, odmjereno....da bi bilo tacno, hmm....

Poslednja izmena:

Back