Palestince na Zapadni Balkan

Изгледа да дуго живиш у иностранству...
Dugo mozda i predugo. A Jos nijesam vise od 30 god pisao na nasem( do krstarice haha
Поредио си Палестинске Староседеоце, са Турским пљачкашима и дођошима - промашеном иронијом "исто као"...
Ovo izgleda nije do mene No do tebe. - Oni su bogati isto kao onaj prosjak tamo haha.
Вероватно неке ваше конвертитске исламске шизофреније са искривљеним значењем...
Pa ja se nijesam nikad konvertovao ( kako se to kaze joj) a bogami moji direktni preci jesu ,5 puta u skoro 400 god. ( zadnji put neces vjerovati 1912te).Jednom za pasnjake,jednom za zenu a dva puta za pare i jednom na silu. Sto kaze onaj pederko Nenad, ludi dinarci isti ka Arapi .

Sto kaze onaj pederko Nenad, ludi dinarci isti ka Arapi .
Неша Нишки Пеша је расрбљена пожидица, више си ти Србин и Хришћанин од њега

У свим народима је тако, сиротиња гледа како да извуче живу главу, док бахати робовласници воде своје "гејм оф троунс" и направе још већ зло ни у почетку...

У свим народима је тако, сиротиња гледа како да извуче живу главу, док бахати робовласници воде своје "гејм оф троунс" и направе још већ зло ни у почетку...
Бугароман и босански старокалендарац (модерни богумил) се удружили.

Pa ja svakako imam hriscanski osjecaj za smjernost ,milost i posebno za prastanje koje je najveci izraz cojstvenosti u pojedincu.

Hajde ti smece ce se pocistiti Al bogami tvoj genocidni mozak nece tako lako.
Боље да се део људи пресели него да наредних сто година буде стално ратно стање. Види како уживају муслимани у хришћанском свету, а какав је положај верских мањина у исламским земљама? Никакав.
Лицемерни Запад је због силних векова малтретирања Јевреја (погроми, гета, холокауст) допустио стварање јеврејске државе. Време је за мир. Трамп ће га увести.

Hajde ti smece ce se pocistiti Al bogami tvoj genocidni mozak nece tako lako.
Вазда елитни језуити са Жидима којих је пун папски клир муте воду свугде у свету...

А и матори геноцидољуб, живи у Хрватској, која увек са симпатијама гледа на убијање цивила - одувек...

Боље да се део људи пресели него да наредних сто година буде стално ратно стање.
Ja tumacim Trumpov plan kao dobru priliku da se dio ljudi spasi od kako Trump kaze Paklene rupe , smrti i unistenje (samo sto nije kazao genocida) . Ali ocigledno je da tebe ne interesuje dobrobit ljudi tamo vec te interesuje da izrael cementira svoju kontrolu tamo, pa bacas fuše da bi preseljenjem palestinaca ratno stanje prestalo. Naravno, svak zna da palestinci nece prestati da se bore za svoju zemlju a takodjer ni ostali Arapi, koji znaju da ce nakon palestinaca doci red i na ostalu zemlju ,kako ti to zastupas ,obecanu biblijom a onda i sire jer je i to mala teritorija.
Види како уживају муслимани у хришћанском свету, а какав је положај верских мањина у исламским земљама? Никакав.
Hriscanski svijet haha. Sta ti je Britanija hriscanski svijet. Ili Svedska. Idi bre. Polozaj kako vjerskih manjina tako i obicnih muslimana je nikakav u kako ti nazivas islamskim zemljama, jer su one pod vlascu nenarodnih rezima postavljenih i podrzanih od Zapada i koje samo gledaju da ocuvaju svoju vlast - dokaz za to ti je sto cutke gledaju kako Izrael sprovodi genocid i cak ne razbiju ekonomske i druge veze sa zapadnim zemljama koje su pruzile logistiku izvrsenju genocida.
Лицемерни Запад је због силних векова малтретирања Јевреја (погроми, гета, холокауст) допустио стварање јеврејске државе. Време је за мир. Трамп ће га увести.

Tacno , zapad je stvorio jevrejsku zemlju bez imalo obzira da na toj zemlji vec drugi narod zivi. To je jednostavno doba u kojem zapad drzi Indiju, Afriku i posmatra obojene narode kao nizu vrstu. Naravno to je istorija i to je bitno samo dok nijesu poceli ratovi ali ne danas. Danas je bitan mir i u interesu mira palestinci treba da prihvate jevreje i postojanje Izraela ali Izrael mora da zaboravi na osvajanje novih teritorija tj da se vrati u svoje granice.
Nazalost, Trump da moze bi ga uveo ali ne moze. Uzeo je pare za izbore od jevreja, njegova stvarna podrska medju republikancima je niska( cak ga se i stide) a u ostalim nacijama nepostojeca i ostace zapamcen samo kao neka vrsta don Kihota I klovna u kojeg su se nizi slojevi bijele rase nadali da ce da istjera ilegalnog imigranta koji mu ubija nadnicu.

Očito je da od političkog rješenja za Palestinu sa dve države (Izrael i Palestina) nema ništa. To je premali prostor za sve sadašnje stanovnike. Predsjednik SAD-a Tramp se sjetio genijalnog rešenja, a to je da se tzv. Palestinci (koji faktički i ne postoje, to su Arapi) iseli sa tog prostora u arapske države ili još dalje. Time bi se osigurao mir na tom prostoru. Šta mislite, treba li ponuditi bar delu tzv. Palestinaca da se presele na Zapadni Balkan (Hrvatska, BiH, Crna Gora, Srbija sa Kosmetom, S. Makedonija i Albanija). Ionako sve navedene države imaju pad broja stanovnika.
Nek idu u Nemačku oni vole Arape.

Narode, šta mislite, da li u Srbiji ima takav čovek, koji bi rekao: Trampe, evo ja ću da uzmem Palestine u Srbiju, a ti mi omogući da realizujem neke svoje želje?
Šta znam, npr. ako je to neko ko je na vlasti ali je u opasnosti da ode sa vlasti, da npr. dobije od Trampa odobtrenje da puca u pobunjeni narod...
Možete li zamisliti takvog "Srbina"?

Koliko uopšte ima tzv. Palestinaca? 5-6 miliona? Na Zapadni Balkan bi se bar milion ljudi moglo rasporediti. Hrvatska stalno traži radnike na obali. Šta bi joj falilo da primi jedno trista hiljada Palestinaca. BiH 150.000, Srbija 300.000, Crna Gora 50.000, Albanija 100.000, S. Makedonija 100.000. To je već preko milion.
Ne bi imao ništa protiv palestinaca ako su katolici ili pravoslavci ili neka druga kršćanska denominacija jer su vrijedni!Ne bi htio da se "naše cvjeće"radikalizira a to je neminovno ako palestinci-muslimani dođu u BiH

Koliko uopšte ima tzv. Palestinaca? 5-6 miliona? Na Zapadni Balkan bi se bar milion ljudi moglo rasporediti. Hrvatska stalno traži radnike na obali. Šta bi joj falilo da primi jedno trista hiljada Palestinaca. BiH 150.000, Srbija 300.000, Crna Gora 50.000, Albanija 100.000, S. Makedonija 100.000. To je već preko milion.
Šaraj malo , baš Srbija 300.000 Palestinaca ,pa vama su potrebni radnici na moru a Krajna prazna uzmite vi bar 600.000. :mrgreen:

Back