Arapi se naselili hahaha. Jeste ka Turci sto su se naselili po Bosni .Палестинци не постоје. То су Арапи који су се касније населили на древној јеврејској земљи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Arapi se naselili hahaha. Jeste ka Turci sto su se naselili po Bosni .Палестинци не постоје. То су Арапи који су се касније населили на древној јеврејској земљи.
Они су одувек ту... Пре Јевреја су ту дошли, јер су се Јудеји накотили у Египту, а не ту у Палестини, одакле су доведени у Свету ЗемљуПалестинци не постоје. То су Арапи који су се касније населили на древној јеврејској земљи.
Мантра јеврејске будалаштине..Arapi se naselili hahaha.
А и ти Османске... Наравно да са Османлије досељеници на БалканJeste ka Turci sto su se naselili po Bosni .
Палестинци нису Арапи, већ Арапизовани Филистејци, микс семитских и несемитских народа...Ispravak krivog navoda. Drevnoj kananskoj zemlji koju su jevreji okupirali prije arapa, a onda stigli rimljani, perzijanci, arapi, krizari i tako te trice i kucine redom.
Nepomjaniče jedan, sam Gospod Bog je dao Jevrejima tapiju na Palestinu. I to ima da stoji u večnost. Jevreje su istjerali Rimljani i još maltretirali papisti vekovima.Они су одувек ту... Пре Јевреја су ту дошли, јер су се Јудеји накотили у Египту, а не ту у Палестини, одакле су доведени у Свету Земљу
То су потомци Филистеја, древних становника Палестине, по којима цео регион и носи име
Hajde ti znas bolje od velikog Ben Guriona koji je jasno ukazao na procese arabizacije tog prostora. Evo gdje to jasno kazeПалестинци не постоје. То су Арапи који су се касније населили на древној јеврејској земљи.
Миран фратре...Nepomjaniče jedan, sam Gospod Bog je dao Jevrejima tapiju na Palestinu.
Pricas pricu . Svi znaju da Rimljani nijesu istjerali jevrejsko stanovnistvo koje se bavilo poljoprivredom i za koje postoje izvori da su tu . Evo te cak i Ben Gurion negiraJevreje su istjerali Rimljani
Какав фра? Св.ап. Павле каже да на Јеврејима и даље остаје благослов. Основне појмове не знаш. Православни суботаре.Миран фратре...
Бог је два пута слао ту атео руљу у робство, пре него што су га убили на Крсту...
Не величај некрсте несрећо, поготову што сад опет праве геноцид, богохулно се позивајући на Бога и благослов који су одавно изгубили...
Ko pominje to? Osmanlije su tudjini i osvajaci balkana ali nijesu doveli bosanske muslimane sa sobom vec je rijec o lokalnoj populaciji koja se islamizovala .А и ти Османске... Наравно да са Османлије досељеници на Балкан
Не каже...Какав фра? Св.ап. Павле каже да на Јеврејима и даље остаје благослов. Основне појмове не знаш. Православни суботаре.
Сад си се боље изразио...Ko pominje to? Osmanlije su tudjini i osvajaci balkana ali nijesu doveli bosanske muslimane sa sobom vec je rijec o lokalnoj populaciji koja se islamizovala .
РПЦЗ побегуље (заправо њихова антисемитска литература) су ти испрале мозак. Пастири који су оставили стадо и побегли.Не каже...
Лупеташ...
Говори за Хришћане из Јевреја, а не за ту атео/талмудашку руљу која служи Молоху
Izrazio sam se ja i prije, no izgleda se jezik promijenio od moga doba hahah.Сад си се боље изразио...
Разумемо се и слажемо сад...
Нису побегуље, већ си одвели верни народ на сигурно на запад, из Стаљинових и Титових канџи...РПЦЗ побегуље (заправо њихова антисемитска литература) су ти испрале мозак. Пастири који су оставили стадо и побегли.
Важно да ти 35 година после пропасти комунизма спасаваш овчице од комуниста у мантијама и правиш од њих православне суботаре (старокалендарце).Нису побегуље, већ си одвели верни народ на сигурно на запад, из Стаљинових и Титових канџи...
То су прави пастир, а не ко твоје сергијанске КГБ и УДБА слугерање у мантијама...
Изгледа да дуго живиш у иностранству...Izrazio sam se ja i prije, no izgleda se jezik promijenio od moga doba hahah.
Па и ти си старокалендарац из СПЦ - несрећо полупана...Важно да ти 35 година после пропасти комунизма спасаваш овчице од комуниста у мантијама и правиш од њих православне суботаре (старокалендарце).
Ја нисам опседнут календаром као ти. Ти си идолопоклоник календара. Мени је календар небитан. Важно да се народ не дели, да не буде нових раскола. Све реформе у цркви производе расколе.Па и ти си старокалендарац из СПЦ - несрећо полупана...
Сам по себи пљујеш...
Па реформе су увели новокалендарци, који су прави секташи...Ја нисам опседнут календаром као ти. Ти си идолопоклоник календара. Мени је календар небитан. Важно да се народ не дели, да не буде нових раскола. Све реформе у цркви производе расколе.
Само мантраш грчке и руске глупости. Какав си ти Србин? Не постоји свети календар. Тај стари календар је измислио поганин и незнабожац Јулије Цезар. Људи нису савршени. Не постоје савршени људи. Нису анђели. Па и њих је добар део пао. У СПЦ су грешници који се труде на свом спасењу, а "савршени" су код тебе. Ви што мислите да сте савршени сте најгори.Па реформе су увели новокалендарци, који су прави секташи...
Такву багру ти признајеш за Цркву, иако је твоја скроз супротна...
Свети Календар је црквена догма о саборности...
Теби много што шта није битно, као и свакој олупаној Титовој комуњари...
Само луд човек би да буде заједно са проданим душама
Црква све освештава што користи, светост је њен дар човечанству, кога је добила од Христа... Време је освештано, тако и мерна јединица времена...Само мантраш грчке и руске глупости. Какав си ти Србин? Не постоји свети календар. Тај стари календар је измислио поганин и незнабожац Јулије Цезар. Људи нису савршени. Не постоје савршени људи. Нису анђели. Па и њих је добар део пао. У СПЦ су грешници који се труде на свом спасењу, а "савршени" су код тебе. Ви што мислите да сте савршени сте најгори.
Моји језуити?! Можда си ти неки језуитски агент. Пљујеш и подриваш нашу народну, светосавску цркву.Црква све освештава што користи, светост је њен дар човечанству, кога је добила од Христа... Време је освештано, тако и мерна јединица времена...
Календар је Црквени, свети оци су га увели У БОГОСЛУЖЕЊЕ као кохезивно ткиво васељене... Има модификацију у односу на изворни Египатски календар, који ви неуки зовете Јулијев, иако човек није имао појма астрономију...
Тако је и било СВУДА У СВЕТУ до 17века, кад су твоју шизофрени језуити почели да измишљају псеудо-астрономије, псеудо науке и религије, псеудо-догмате и каноне...