Palestince na Zapadni Balkan

Палестинци не постоје. То су Арапи који су се касније населили на древној јеврејској земљи.
Они су одувек ту... Пре Јевреја су ту дошли, јер су се Јудеји накотили у Египту, а не ту у Палестини, одакле су доведени у Свету Земљу

То су потомци Филистеја, древних становника Палестине, по којима цео регион и носи име

Они су одувек ту... Пре Јевреја су ту дошли, јер су се Јудеји накотили у Египту, а не ту у Палестини, одакле су доведени у Свету Земљу

То су потомци Филистеја, древних становника Палестине, по којима цео регион и носи име
Nepomjaniče jedan, sam Gospod Bog je dao Jevrejima tapiju na Palestinu. I to ima da stoji u večnost. Jevreje su istjerali Rimljani i još maltretirali papisti vekovima.

Izbrisali Nenadu poruke( i meni ) Al mu nema bana za sirenje ociglednog rasizma.
Палестинци не постоје. То су Арапи који су се касније населили на древној јеврејској земљи.
Hajde ti znas bolje od velikog Ben Guriona koji je jasno ukazao na procese arabizacije tog prostora. Evo gdje to jasno kaze

The fellahin are not descendants of the Arab conquerors, who captured Eretz Israel and Syria in the seventh century CE. The Arab conquerors did not destroy the agricultural population they found in the country. They expelled only the alien Byzantine rulers and did not touch the local population. Nor did the Arabs go in for settlement
  • Eretz Israel in the Past and Present (Yiddish, New York, 1918
Veze izmedju lokalne jevrejske populacije i palestinaca su svima poznate i poznate su dna studije koje rijeci kreatora Izraela potvrdjuju.

Nepomjaniče jedan, sam Gospod Bog je dao Jevrejima tapiju na Palestinu.
Миран фратре...

Бог је два пута слао ту атео руљу у робство, пре него што су га убили на Крсту...

Не величај некрсте несрећо, поготову што сад опет праве геноцид, богохулно се позивајући на Бога и благослов који су одавно изгубили...

Jevreje su istjerali Rimljani
Pricas pricu . Svi znaju da Rimljani nijesu istjerali jevrejsko stanovnistvo koje se bavilo poljoprivredom i za koje postoje izvori da su tu . Evo te cak i Ben Gurion negira
  • The agricultural community that the Arabsfound in Eretz Israel in the 7th century was none other than the Hebrew farmers that remained on their land despite all the persecution and oppression of the Roman and Byzantine emperors.
    • “Leverur Motsa Ha’Falahim,” Luach Achiezer, New York, 1917, pp. 118-27, reprinted in Anachnu U’Shcheneinu (Tel Aviv: Davar. 1931), pp. 13-25

Миран фратре...

Бог је два пута слао ту атео руљу у робство, пре него што су га убили на Крсту...

Не величај некрсте несрећо, поготову што сад опет праве геноцид, богохулно се позивајући на Бога и благослов који су одавно изгубили...
Какав фра? Св.ап. Павле каже да на Јеврејима и даље остаје благослов. Основне појмове не знаш. Православни суботаре.

Какав фра? Св.ап. Павле каже да на Јеврејима и даље остаје благослов. Основне појмове не знаш. Православни суботаре.
Не каже...

Лупеташ...

Говори за Хришћане из Јевреја, а не за ту атео/талмудашку руљу која служи Молоху

Не каже...

Лупеташ...

Говори за Хришћане из Јевреја, а не за ту атео/талмудашку руљу која служи Молоху
РПЦЗ побегуље (заправо њихова антисемитска литература) су ти испрале мозак. Пастири који су оставили стадо и побегли.
Са светим Савом немаш додирне тачке. Сав си се претворио у Храповицког, Грабеа итд.

РПЦЗ побегуље (заправо њихова антисемитска литература) су ти испрале мозак. Пастири који су оставили стадо и побегли.
Нису побегуље, већ си одвели верни народ на сигурно на запад, из Стаљинових и Титових канџи...

То су прави пастир, а не ко твоје сергијанске КГБ и УДБА слугерање у мантијама...

Нису побегуље, већ си одвели верни народ на сигурно на запад, из Стаљинових и Титових канџи...

То су прави пастир, а не ко твоје сергијанске КГБ и УДБА слугерање у мантијама...
Важно да ти 35 година после пропасти комунизма спасаваш овчице од комуниста у мантијама и правиш од њих православне суботаре (старокалендарце).

Izrazio sam se ja i prije, no izgleda se jezik promijenio od moga doba hahah.
Изгледа да дуго живиш у иностранству...

Поредио си Палестинске Староседеоце, са Турским пљачкашима и дођошима - промашеном иронијом "исто као"...

Вероватно неке ваше конвертитске исламске шизофреније са искривљеним значењем...

Важно да ти 35 година после пропасти комунизма спасаваш овчице од комуниста у мантијама и правиш од њих православне суботаре (старокалендарце).
Па и ти си старокалендарац из СПЦ - несрећо полупана...

Сам по себи пљујеш...

Па и ти си старокалендарац из СПЦ - несрећо полупана...

Сам по себи пљујеш...
Ја нисам опседнут календаром као ти. Ти си идолопоклоник календара. Мени је календар небитан. Важно да се народ не дели, да не буде нових раскола. Све реформе у цркви производе расколе.

Ја нисам опседнут календаром као ти. Ти си идолопоклоник календара. Мени је календар небитан. Важно да се народ не дели, да не буде нових раскола. Све реформе у цркви производе расколе.
Па реформе су увели новокалендарци, који су прави секташи...

Такву багру ти признајеш за Цркву, иако је твоја скроз супротна...

Свети Календар је црквена догма о саборности...

Теби много што шта није битно, као и свакој олупаној Титовој комуњари...

Само луд човек би да буде заједно са проданим душама

Па реформе су увели новокалендарци, који су прави секташи...

Такву багру ти признајеш за Цркву, иако је твоја скроз супротна...

Свети Календар је црквена догма о саборности...

Теби много што шта није битно, као и свакој олупаној Титовој комуњари...

Само луд човек би да буде заједно са проданим душама
Само мантраш грчке и руске глупости. Какав си ти Србин? Не постоји свети календар. Тај стари календар је измислио поганин и незнабожац Јулије Цезар. Људи нису савршени. Не постоје савршени људи. Нису анђели. Па и њих је добар део пао. У СПЦ су грешници који се труде на свом спасењу, а "савршени" су код тебе. Ви што мислите да сте савршени сте најгори.

Само мантраш грчке и руске глупости. Какав си ти Србин? Не постоји свети календар. Тај стари календар је измислио поганин и незнабожац Јулије Цезар. Људи нису савршени. Не постоје савршени људи. Нису анђели. Па и њих је добар део пао. У СПЦ су грешници који се труде на свом спасењу, а "савршени" су код тебе. Ви што мислите да сте савршени сте најгори.
Црква све освештава што користи, светост је њен дар човечанству, кога је добила од Христа... Време је освештано, тако и мерна јединица времена...

Календар је Црквени, свети оци су га увели У БОГОСЛУЖЕЊЕ као кохезивно ткиво васељене... Има модификацију у односу на изворни Египатски календар, који ви неуки зовете Јулијев, иако човек није имао појма астрономију...

Тако је и било СВУДА У СВЕТУ до 17века, кад су твоју шизофрени језуити почели да измишљају псеудо-астрономије, псеудо науке и религије, псеудо-догмате и каноне...

Црква све освештава што користи, светост је њен дар човечанству, кога је добила од Христа... Време је освештано, тако и мерна јединица времена...

Календар је Црквени, свети оци су га увели У БОГОСЛУЖЕЊЕ као кохезивно ткиво васељене... Има модификацију у односу на изворни Египатски календар, који ви неуки зовете Јулијев, иако човек није имао појма астрономију...

Тако је и било СВУДА У СВЕТУ до 17века, кад су твоју шизофрени језуити почели да измишљају псеудо-астрономије, псеудо науке и религије, псеудо-догмате и каноне...
Моји језуити?! Можда си ти неки језуитски агент. Пљујеш и подриваш нашу народну, светосавску цркву.

Back