Пале клетве: Да Бог да јели и пили као и Николић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
19.903
Рече Вучић Ђиласу и свима који доводе у питање штрајк Томе Николића на приватној клиници.

А, не рече ли Вучић да су они нормални и да имају нормално бирачко тело, а не као они који куну, мислећи на оне клетве што изрече Вјерица Томи у Скупштини? :lol:

Ја ипак верујем да крв није вода...ето доказа. :D

Рече Вучић Ђиласу и свима који доводе у питање штрајк Томе Николића на приватној клиници.

А, не рече ли Вучић да су они нормални и да имају нормално бирачко тело, а не као они који куну, мислећи на оне клетве што изрече Вјерица Томи у Скупштини? :lol:

Nemoj da pričaš.. to je drugi deo plana...da ih sve prokunu...:rotf:

Nemoj da pričaš.. to je drugi deo plana...da ih sve prokunu...:rotf:

images

zasto izmisljas?
rekao je "da Bog da NIKAD ne jeli i ne pili ovako kao..."

znaci nije kletva nego upravo suprotno.

radikali pa vi ste postali veci lazovi i od zutih?

zasto izmisljas?
rekao je "da Bog da NIKAD ne jeli i ne pili ovako kao..."

znaci nije kletva nego upravo suprotno.

radikali pa vi ste postali veci lazovi i od zutih?

Уххх...:neutral:

Са "дабогда" се истиче жеља мајсторе, а таква жеља у нашем народу позната као клетва. Према томе, не сери и не мудруј!

kad reče jorgovanka..
uvek sam se pitao kako to da tako jedno mirisno ime u sebi sarži tako smradnu reč..

Твој Чеда лепше мирише,а има и прашка колико хоћеш! А тек што је Чедолино персона,па образован,па паметан лопов,милина га давити голим рукама!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Back