PALA ODLUKA: Nema više taksi za izdavanje ličnih karata!

acabg

Elita
VIP
Poruka
23.638

Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas je na sednici Vlade Srbije usvojen zaključak kojim se građani oslobađaju troškova izdavanja ličnih karata sa čipom, kao i trajnih ličnih karata.

Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas je na sednici Vlade Srbije usvojen zaključak kojim se građani oslobađaju troškova izdavanja ličnih karata sa čipom, kao i trajnih ličnih karata, u slučaju kada se upisuje adresa prebivališta nakon utvrđivanja naziva ulica i kućnih brojeva za one ulice koje prethodno nisu imale naziv ili kućni broj.

U slučaju da je potrebno upisati adresu prebivališta, zato što je nekoj ulici dodeljen naziv ili kućni broj, građani koji poseduju lične karte bez čipa moći će da dobiju nove lične karte sa čipom, bez plaćanja bilo kakvih troškova, navodi se u saopštenju policije.
Građanima koji poseduju ličnu kartu sa čipom podatak o nazivu ulice i kućnog broja biće unet u čip, bez promene obrasca lične karte i bez plaćanja bilo kakve takse ili naknade.

Usvajanjem ovog zaključka svi troškovi padaju na teret budžeta Republike Srbije.

https://www.srbijadanas.com/vesti/d...e-licnih-karata-u-ovim-slucajevima-2019-01-24

z:(( Ако ово усвоје значи ја сам испао :ovca: што сам дао паре за то што је написано

1_8mO8XJ0bTSABiVuL_g4rdg.jpg

Na Kosovu nemaju licnu kartu?

Poslednja izmena:

Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas je na sednici Vlade Srbije usvojen zaključak kojim se građani oslobađaju troškova izdavanja ličnih karata sa čipom, kao i trajnih ličnih karata.

Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas je na sednici Vlade Srbije usvojen zaključak kojim se građani oslobađaju troškova izdavanja ličnih karata sa čipom, kao i trajnih ličnih karata, u slučaju kada se upisuje adresa prebivališta nakon utvrđivanja naziva ulica i kućnih brojeva za one ulice koje prethodno nisu imale naziv ili kućni broj.

U slučaju da je potrebno upisati adresu prebivališta, zato što je nekoj ulici dodeljen naziv ili kućni broj, građani koji poseduju lične karte bez čipa moći će da dobiju nove lične karte sa čipom, bez plaćanja bilo kakvih troškova, navodi se u saopštenju policije.
Građanima koji poseduju ličnu kartu sa čipom podatak o nazivu ulice i kućnog broja biće unet u čip, bez promene obrasca lične karte i bez plaćanja bilo kakve takse ili naknade.

Usvajanjem ovog zaključka svi troškovi padaju na teret budžeta Republike Srbije.
https://www.srbijadanas.com/vesti/d...e-licnih-karata-u-ovim-slucajevima-2019-01-24

z:(( Ако ово усвоје значи ја сам испао :ovca: што сам дао паре за то што је написано

Ja sam dvostruka :ovca:onda ispala jer samo sto sam izvadila licnu kartu ubrzo sam je izgubila pa opet vadila, a to kosta isto.

Bar pola ovde redovno prisutnih je ubedjeno da telefonira besplatno preko mobilnog
za 500 dinara koliko košta "besplatno"
U stvari - besplatno nije ali povoljnije jeste.

- - - - - - - - - -

Kad videh ovo: "PALA ODLUKA:...", pomislim objavljena mobilizacija radi oslobodjanja Kosova

A ono - Romi dobijaju dokumenta za DŽ

- - - - - - - - - -

Ja sam dvostruka :ovca:onda ispala jer samo sto sam izvadila licnu kartu ubrzo sam je izgubila pa opet vadila, a to kosta isto.

Slušajte gospoja Aleksis de Nishwill...

Država je sprovela super pljačku gradjana na tim "svemirskim" ličnim kartama.
TREĆINA LIČNIH KARTI I VOZAČKIH DOZVOLA PROPADNE PREBRZO
ČIP NE RADI (nabedjuju vas da ste ga sjebali)
A VARIJANTA SA SLIKOM - NESTANE FOTKA OČAS POSLA

REKLAMACIJA SE NE UVAŽAVA IAKO STE POŠTENO PLATILI
MORA PONOVO DA SE PLAĆA

PASOŠI NE SPADAJU U TU KATEGORIJU

- - - - - - - - - -

Ne znbam tocno u cemu se radi, ali sta god da je, Vucic je izdajnik :kez:

Radi se o predizbornom SNS Ciganisanju, jedino to i znaju

isto ti se 'vata.

Prevara....kao i sve drugo. Samo će da povećaju neku drugu taksu za toliko koliko su izgubili na ovoj i kraj priče. Zato su i poskupeli putarine da bi kao fol ukinuli ovu taksu.

Ukupno poresko opterećenje je i dalje 83% nikoga oni nisu prevarili.

Poslednja izmena:
I pasosi spadaju u tu kategoriju kad se ostete ili uniste greskom, osim drzavljanstva.

Ali ja prenebregoh da se ustvari ovde radi o l.k. sa cipom, tako da, nije ni vazno.

Pričajte usta da niste pusta...

Ja sam žrtva organizovane državne prevare!
Prva lična karta beše sa čipom, podneseš zahtev, čekaš u redovima ko magarac,
treće jutro uspem da me slikaju ko majmuna, platim ko budala...
Oni kao gistro šatro provuku jednomnkroz njihov aparat - radi čip.
Odem do GSP-a da uzmem mesečnu povlasticu za prevoz - ne radi čip.
Kako lep ti ebem, samo što je izvadjena?
Ajd nazad ovo vam ne radi, provuku kroz isti aparat - stvarno ne radi.
Morate da kupite novu...
Ma šta bre ponovo da plaćam vaš fuš za moje prave pare?

Razgalamimo se po ciganski šta je po zakonu šta nije
Ja njima da su mi uvalili neispravno oni meni da sam ja to sjebo, ja njima da mi dokažu optužbu...

Oćeš...
Srbija, moraju da se namire inspektorske i načelničke kurave...
Plati jednom za državne kurave, ponovo za sebe...

Platim novu al ovaj put sa - slikom.
Posle tri meseca glavna slika u boji izbledela, dole desno nije.

Sad recimo imam lepu zajebanciju na šalterima.
Tamo gde plaćam ili se obavezujem - nema veze slika
Tamo gde podižem platu - jao slika
Bankomat ne traži sliku
Pa idite na bankomat
Neću nego da pozovemo policiju kojoj 2 put plaćam neispravno, ne mrdam sa šaltera,
Kad mi utvrde da sam to ja ti da spremiš moju platu, šta će kod tebe kad mi nisi žena?

Tako vam je u gospockom Beogradu, ne znam kako je po manja mesta gde se svi znaju?

Back