Pala autobuska nadstrešnjica u NS

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Poruka
14.680
Taman sam se ponadao da će proći makar deset dana da se u Srbiji nešto ne sruši al jbg eto malopre pade autobusko stajalište i to opet u Novom Sadu..
srećom autobus je pokupio putnike desetak min pre toga i nije bilo žrtava..
mislim da su ljudi bili bezbedniji dok su nas Vučićevi prijatelji Šreder, Klinton i ostali bombardovali 99 te nego danas..
samo pukom srećom su svi preživeli zadnja 3 rušenja..

Poslednja izmena:
Kako se može videti na fotografijama koje je portalu 021.rs poslao čitalac, stajalište sa nadstrešnicom kod kružnog toka na raskrsnici Bulevara Evrope i Bulevara vojvode Stepe se potpuno obrušilo.
Po podu je vidljiva veća količina stakla i drugih ostataka nadstrešnice i stajališta.

Kako je potvrđeno u Hitnoj pomoći za 021.rs, nije bilo povređenih.

Kako se reporterka 021.rs uverila, ostaci stajališta su brzo uklonjen, konstrukcija je iščupana iz betona, dok su krhotine stakla rasute po stajalištu.

Portal 021.rs uputio je pitanja gradskoj upravi i JGSP „Novi Sad“ u vezi sa padom ovog stajališta, kako je došlo do toga, kao i da li su postojale indicije da će do ove situacije doći.

Ево како НДХ1 шири панику и страх међу грађане. Преноси вест са портала 021 који је такође објавио исти наслов. Међутим, када отворите оригиналну вест, можете видети да је узрок пада аутомобил који се закуцао у стајалиште. Наравно, они то намерно изостављају како би код грађана изазвали осећај несигурности.
20241218_155403.jpg
20241218_155405.jpg

Ево како НДХ1 шири панику и страх међу грађане. Преноси вест са портала 021 који је такође објавио исти наслов. Међутим, када отворите оригиналну вест, можете видети да је узрок пада аутомобил који се закуцао у стајалиште. Наравно, они то намерно изостављају како би код грађана изазвали осећај несигурности.
Pogledajte prilog 1659266Pogledajte prilog 1659267
To sam i ja gore napisao. Pošto tu ima mnogo kamera videćemo da li će biti objavljen snimak. Ako ne bude onda ćemo znati da se neko važan zapio.

Back