Pazario sam nov kompjuter i dok sam instalirao sve sto je potrebno, zayebah se i odabrah PAL umesto NTSC. Pošto ne mogu da se setim gde se nalazi to podešavanje, molim za pomoć. Unapred zahvalan...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sucur:Sto ce ti NTSC, kad je PAL evropski standard ?
zokky:Da nisi malo pobrkao pojmove?????
Da se ne radi mozda o NTFS i FAT 32??
Veza je u tome sto mi i jesmo u Evropi i dakle standard u evropi i americi recimo je razlicit, e posto smo mi u evropi logicno da materijal koji dobijami je vecinom evropskog (PAL) standarda.ddjokic:Uostalom, koje veze mi imamo sa Evropom i evropskim standardima???
Ajde da si bar rekao koja je tv-kartica u pitanju, pa da se pomucimo da se setimo gde se nalazi to podesavanje, ali ovako....ddjokic:Pazario sam nov kompjuter i dok sam instalirao sve sto je potrebno, zayebah se i odabrah PAL umesto NTSC. Pošto ne mogu da se setim gde se nalazi to podešavanje, molim za pomoć. Unapred zahvalan...
ddjokic:Pazario sam nov kompjuter i dok sam instalirao sve sto je potrebno, zayebah se i odabrah PAL umesto NTSC. Pošto ne mogu da se setim gde se nalazi to podešavanje, molim za pomoć. Unapred zahvalan...
informaticaplus:ako si stavio disk tj. DVD sa NTSC standardom nesekiraj se. Svaki DVD citac moze da se promeni nekiliko puta, ali kada iskoristis bonus DVD ostaje zakljucan za dati TV sistem. Naravn da i to moze da se resi!)( Ali usluge elektronicarara za resetovanje sistemskih cipova u uredjaju kostaju vise nego novi citac.