snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.475
Ne mislim na anal, nego koliko se u toku seksa, rukom, jezikom i tako to bavite partnerkinim cajnim koluticem?

Err, zar i to treba raditi?Ne mislim na anal, nego koliko se u toku seksa, rukom, jezikom i tako to bavite partnerkinim cajnim koluticem?
![]()
Mislio sam da se podrazumeva...to je prirodno mesto za prstiće tokom sehaErr, zar i to treba raditi?Help!
extra je osećaj ali neki ne vole to da rade... kao gadno im je fuj..kakano ...![]()
prave se fini....
![]()
Mislio sam da se podrazumeva...to je prirodno mesto za prstiće tokom seha![]()
Rabite guze, ne znate šta propuštate
![]()
Ja nikad. mene bi to zanimalo samo kad bi me neka zena jako iznervirala pa da je moram zestoko istorbati u guzu i to bi joj stavio siroku traku na usta da ne smeta komsijama.Ne mislim na anal, nego koliko se u toku seksa, rukom, jezikom i tako to bavite partnerkinim cajnim koluticem?
![]()
brzi orgazam.šta ima muškarac da traži tamo sem ako nije latenti gay
trazimo paucinu po kutji i kad je nadjemo onda prislonim upajacc na njen paksu kabuMNe mislim na anal, nego koliko se u toku seksa, rukom, jezikom i tako to bavite partnerkinim cajnim koluticem?
![]()
Ne volimo da uskracujemo pravim zenama uzitak?šta ima muškarac da traži tamo sem ako nije latenti gay
konacno neko normalanMislio sam da se podrazumeva...to je prirodno mesto za prstiće tokom seha![]()
Jel ti to neka pošalica il ti to ozbiljnošta ima muškarac da traži tamo sem ako nije latenti gay
konacno neko normalan
rekli mu pred prodavnicu u zadrugu ko uvati zensko za doope da je ***** hihiJel ti to neka pošalica il ti to ozbiljno![]()
Još mi zabrinjavajuće što mislim da je zebra žensko.rekli mu pred prodavnicu u zadrugu ko uvati zensko za doope da je ***** hihi![]()
Kakva pošalica pa samo se homoseksualci vataju kolutića tj. rupička u guzi.Jel ti to neka pošalica il ti to ozbiljno![]()
A, kada se pere šupak tušem, pa se trlja sapunom... el se to ne igra?Kakva pošalica pa samo se homoseksualci vataju kolutića tj. rupička u guzi.![]()
Mogo sam i da umrem u neznanju da sam latentni gay...more nek ide životKakva pošalica pa samo se homoseksualci vataju kolutića tj. rupička u guzi.![]()
Dobra ti aktivnostKakva pošalica pa samo se homoseksualci vataju kolutića tj. rupička u guzi.![]()