PAKAO BREGZITA, HAOS ŠIROM BRITANIJE Masovne ostavke ministara, pada funta, tržište u

Можда је решење у следећем: мирно раздруживање Енглеске, Шкотске, Велса и Северне Ирске, а затим да свака новонастала држава понаособ аплицира или не аплицира за чланство у ЕУ. Три би сигурно аплицирале, а онда би и четврта била приморана да то уради.

101940556-demonstrators-news-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqIjSdv-kovZVed7evFzR15sKNULfYuHkpKP7-GWcYoJ.jpg

:(

Neka, neka se malo proveseli naš narod.

dosadio rijaliti, pa bistrimo vanjsku globalnu politiku....nego jel zlovenci uzeli Savurdijsku valu i Pirin gosn Jansa? Ili ce te regrutirati u vojnicu kontra krvata, kada se nakaza EU raspadne.

- - - - - - - - - -

Gomile gubitnika tranzicije su osedele čekajući propast zapada.

Tužno je videti da je iznikla nova generacija luzera.

Salim se, smehotresno je.

Amerika i Jengleska, bice zemlja PROLETERSKA,,,,sirotinje raje,,,,iz Havane ce se upravljati Wasingtonom DC, i Njujorkom....A Sjev.Kor. ima kulturni obrazac Holivudu Kalifornijskom da nametne.

Prepuste laburistima ? Da li je tebi jasno kakvu olupinu od države je ostavila vlada Gordona Brauna iza sebe ? To je bio najgori period u poslednjih 100 godina za UK , država je bila pred bankrotom, deficit je dostigao do tada neslućene razmere.
Kako uopšte prepustiti brigu o svojim interesima čoveku koji se sastajao sa teroristima koji su ubijali građane ove države i postoje osnovane sumnje da je bio komunistički špijun ?

Pu,pu,pu što je dalje ta crvena kuga od Desetke, to bolje.

Ovih tri minuta sve govore -

sto skinu svog ljubimca sa avatara? sta ce sada nasi mandovi tamo da rade? ja uzivam sto odlaze, cene mojih stanova za 2 godine skocile za 100%,kirije sam podigao za 30%, sto se blizi dan bregzita, sve mi je bolje u amsterdamu.

- - - - - - - - - -

Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske dominira.

Sovjetoguzi na aparatima.

kupuj stanove po frankfurtu, slaba vajda od njihove dominacije

sto skinu svog ljubimca sa avatara? sta ce sada nasi mandovi tamo da rade? ja uzivam sto odlaze, cene mojih stanova za 2 godine skocile za 100%,kirije sam podigao za 30%, sto se blizi dan bregzita, sve mi je bolje u amsterdamu.

- - - - - - - - - -

kupuj stanove po frankfurtu, slaba vajda od njihove dominacije

Ti si srpski rotchild,,,daj rekni i nama sas koju gudru da radimo, i kog tamo "Sinisu Malog i Vesica" da podmicavamo, da gradjevinske parcele.

Rafael Ber, kolumnista uglednog, proevropskog "Gardijana", u komentaru na seriju ostavki ministara u vladi Tereze Mej, piše da je žurka pri kraju, a da niko od veselih gostiju ne želi da ostane poslednji i počisti đubre.
Ove ostavke potvrđuju osnovni strukturni problem sa napuštanjem EU: to je bila fantazija. (Dominik) Rab (ministar za Bregzit koji je podneo ostavku) je došao do istog zaključka kao i Boris Džonson ranije ove godine: lakše je biti u timu koji optužuje premijerku za neuspeh u okupljanju krda čarobnih jednoroga, nego zaglaviti sa poslom koji zahteva stručnost u odgajanju jednoroga", piše Ber.

Jednorozi ne postoje. Da li postoji model Bregzita koji neće pocepati Veliku Britaniju, a tek da li postoji zagovornik Bregzita koji je dovoljno hrabar da plati završni račun, pokazaće dani pred nama.

www.blic.rs/vesti/svet/logika-ludil...vodi-bregzit-ako-mu-se-protivi-odgovor-je/jxz

Rafael Ber, kolumnista uglednog, proevropskog "Gardijana", u komentaru na seriju ostavki ministara u vladi Tereze Mej, piše da je žurka pri kraju, a da niko od veselih gostiju ne želi da ostane poslednji i počisti đubre.
Ove ostavke potvrđuju osnovni strukturni problem sa napuštanjem EU: to je bila fantazija. (Dominik) Rab (ministar za Bregzit koji je podneo ostavku) je došao do istog zaključka kao i Boris Džonson ranije ove godine: lakše je biti u timu koji optužuje premijerku za neuspeh u okupljanju krda čarobnih jednoroga, nego zaglaviti sa poslom koji zahteva stručnost u odgajanju jednoroga", piše Ber.

Jednorozi ne postoje. Da li postoji model Bregzita koji neće pocepati Veliku Britaniju, a tek da li postoji zagovornik Bregzita koji je dovoljno hrabar da plati završni račun, pokazaće dani pred nama.

www.blic.rs/vesti/svet/logika-ludil...vodi-bregzit-ako-mu-se-protivi-odgovor-je/jxz

Upali genocidni u sopstveni kazan. Biće interesantno :D

Povalice Terezu , cim mu zavrsi posao :D

- - - - - - - - - -

u Srbiji tinejdzeri izvrsavaju samoubistva,deca i odrasli umiru zbog lekarskog nemara,policija na prst u dupe sa kriminalcima,mladi gledaju kako da pobegu iz Srbije,...i vi se smejete Englezima?
Je8ote kakvi luzeri na gomili.Kuca vam je izgorela skoro do temelja,a vi se smejete komsiji jer mu se zapalila serpa na sporetu

Ne kvari zabavu ... barem ne gledamo farmu i prarove :rtfm:

Шта сад? Куда и како даље?

Ništa, pošto su kao kakva alava zmija progutali veći plen nego što mogu progutati logično bi bilo da će morati neki deo povratiti. Drugačije rečeno ili će morati odustati od Bregzita a to kako znamo tvrdoglavo odbijaju ili će morati istrajati na prihvaćenim uslovima koji su dosta ponižavajući a to sve može izazvati posledice unutar države koje možemo samo naslututi.

Poslednja izmena:

Back